Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013)

Las brujas de Zugarramurdi

Las brujas de Zugarramurdi (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Veštičarke i bičarke

Godina:

2013

Žanr:

komedija, akcija, avantura, horor

Trajanje:

112 min

Režija:

Álex de la Iglesia

Scenarij:

Jorge Guerricaechevarría
, Álex de la Iglesia

Glavne uloge:

María Barranco
  >  Anciana Traqueotomizada
Secun de la Rosa
  >  Pacheco
Carmen Maura
  >  Graciana
Pepón Nieto
  >  Calvo
Terele Pávez
  >  Maritxu
Santiago Segura
  >  Miren
Manuel Tallafé
  >  El Hombre de Badajoz
Enrique Villén
  >  El Inadaptado Social
Hugo Silva
  >  José
Macarena Gómez
  >  Silvia
Alexandra Jiménez
  >  Mujer Antonio
Jaime Ordóñez
  >  Manuel
Carlos Areces
  >  Conchi
Lucía de la Fuente
  >  Bruja Joven
Mario Casas
  >  Antonio
Javier Botet
  >  Luismi
Carolina Bang
  >  Eva
Gabriel Ángel Delgado
  >  Sergio

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013)
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 12:29

Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013)

Još od kako je 1995. skrenuo pozornost na sebe izvrsnim filmom El día de la bestia, španjolski redatelj Álex de la Iglesia, po mnogima španjolski Tarantino i(li) Guy Ritchie, je u veoma kratkom roku postao autor kojeg definitivno valja držati na oku jer nikad se ne zna kad bi nas opet mogao iznenaditi. A iznenadio nas je u još par navrata filmovima kao što su Perdita Durango800 balas, (genijalni) Crimen ferpecto,La comunidadFilms to Keep You Awake: The Baby's Room te  Balada triste de trompeta. A po svemu sudeći, iznenadit će nas i sa svojim novim filmom, otkačenom crnohumornom akcijskom horor komedijom Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching! Tim više jer po svemu sudeći spomenuti film nudi mnoštvo ludila, Isusa sa puškom, “zombije” (Ok, ne baš zombije, ali nešto takvog tipa), vještice te još mnogo toga. Budžet filma iznosi 6 milijuna €, a u glavnim ulogama se pojavljuju Javier Botet (imali ste ga prilike gledati u filmovima kao što su Mama i [REC]³ Génesis) i Mario Casas (glumio je u izvrsnoj španjolskoj akcijskoj krimi triler drami Grupo 7 aka Unit 7 i popularnoj ljubavnoj drami Tengo ganas de ti aka I Want You), a tu su još i Carmen MauraHugo SilvaCarlos ArecesCarolina Bang, te mnogi drugi. Datum španjolske premijere još nije poznat, zna se samo da će to biti u jesen 2013., ali je zato poznat datum ruske premijere koja će se održati 07. studenog 2013.
RADNJA

Witching and Bitching je priča o dva pljačkaša koji zamaskirani u Isusa i “plastičnog” vojnika opljačkaju banku te se daju u ludi bijeg. Ali umjesto da pobjegnu u Maroko kako su planirali, završe na sjeveru Francuske gdje im luda vještica i njezina horda sljedbenika žele uzeti opljačkani plijen, ali i meso s njihovih kostiju! 

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 12:31
Jedva čekam!!!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 14:13

Prevod je najavio Lepi Dzoni Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2014 u 00:48

Lepi Dzoni hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 00:28
Auu koji ludacki film. Nisam znao da umeju i Spanjolci da reziraju ovakve filmove xexe. Svideo mi se film od pocetka do kraja. 3u1 Krimic-akcija-horor!
Koja luda crna komedija, ima i smeha i svega. Defintivno zabavan film za opustanje. Nije dosadan ni jednog momenta. Ona plavusa dobra zenska u filmu, Jeste da je negativka ali opasno glumi, svidela mi se Wink
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 07:56
Apsolutno se slažem sa filips88, fenomenalno zabavan film i za one koji nisu ljubitelji ovog žanra. Svaka čast.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 20:23

Filipova i Vilinova preporuka su dovoljan razlog da pogledam film za koji odavno znam ali nisam stigao da nga pogledam.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 21:15
Da i meni se svideo, zanimljiv i otkacen.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 23:23
Izdrzao sam 15 minuta ove za moje kriterijume i ukus izforsirane neduhovite budalastine. Reditelj hocu po svaku cenu da bude originalan. To mu je boljka i u nekim drugim njegovim filmovima. Za mene nema nikavu vrednost ovaj film....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 17:20

Nisam ovo za Pi razumeo. 
Nisam stigao jos da pogledam film.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 20:23
Mislim da ti pokušava sugerirati: https://ba.titlovi.com/filmovi/pi-2997773/

Ja sam davno odustao, pronašao ti najslađe glazbene bombone, a ti prešao na masovne ubojice.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 21:28

Shvatio sam naknadno.
Skinuo sam film i gledam ga na ovom odmoru.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 08:41
Da, nego sam hteo da ažuriram poruku i obrisao. Rekoh meni se svideo dati film, malo se našalio za film Pi, i podsetila me dva ruska na forumu, i priča o prosveti na Uchilka i slovački  Ucitelka https://www.imdb.com/title/tt5061162/?ref_=nm_flmg_act_17, a onda se setih da pogledam oko onog dal beše češki o vozu, satira, crnohumorna komedija , bio je pod najgledaniji ove ili ovog , a misli  usmerene ka francuskom grafičkom romanu Le Transperceneige (posle  serija i film  Snowpiercer) i poljskom filmu Przypadek, i našao sam ga  Mimorádná událost.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.