Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upomoc u vezi ščćđž
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upomoc u vezi ščćđž

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivan omic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan omic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upomoc u vezi ščćđž
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2013 u 09:25
Pozdrav 

Prvo bi da pohvalim vas projekat i svaka vam čast za sve stoste ovde objasnili,ali imam mali problem.

Kada stavim film da zalijepim titlove sa Any Video Converter-om uvijek mi u titlovima poslije imaju neki kvadrati na čšđ itd.

Probaosam da izmjenim ono nesto east west europe ali kad god stavim neku drugu postavku moram da cekam po 5-6 sati kako bi vidjeo rezultat.Dosada nisam uspjeo uvijek dobijem opet isto i isto... pa bi zamolio nekoga da mi samo kaze postavke u ovom gore navedenom softweru. Kako da poslije zalijepljenih titlova dobijem čšćđž  .

Hvala vam unaprijed

Upomoč nemogu vise a supruga me gnjavi hoce da gleda onaj sumrak saga ili kako vec..... 
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2013 u 10:30
Druže, taj program ne služi za naljepljivanje titlova. On služi za konvertovanje iz jednog formata u drugi.

Da bi nalijepio titl na film, možeš koristiti program PocketDivXEncoder:

Pogledaj tutorijal: Link

Mala napomena, ja sam u tutorijalu veličinu slova postavio na automatic, a ti postavi na 3.

Posebno obrati pažnju da CP podesiš na 1250.

Kada budeš lijepio titl, pogasi sve druge programe. Naravno,vrijeme ljepljenja traje od dužine filma...
Na vrh
ivan omic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan omic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2013 u 14:23
Hvala prijatelju ali ova rezolucija mi nije bas sa ovim softom,meni treba nesto za HD 720p,ako bi mi znao reci  kako ide sa ovim konverterom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.