Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uvredljivi komentari
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaUvredljivi komentari

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Uvredljivi komentari
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2013 u 00:13
Drage kolege,

Kolega aleksa71 je svojom temom "kulturni gost..." skrenuo pažnju na jednu ružnu činjenicu koja se periodično ponavlja.
Naime, komentarisanje prevoda i služi da bi se prevodilac pohvalio ali možda i da bi mu se ukazalo na grešku u prevodu ili nešto slično. Međutim, usled nervoze ili nečeg trećeg, događa se da se komentarisanje završi bujicom uvreda, kao što je to slučaj sa kolegom Aleksom, a bilo je takvih primera i na drugim prevodima...

Iz tog razloga vas molim da komentarisanje, bilo dobro bilo loše shvatite kao konstruktivno, a sve one koji hvale/ukazuju na greške, da to zaista čine konstruktivno.

Ukoliko je ovo izvodljivo, a mislim da jeste, svi ćemo biti na dobitku, a ukoliko nije, opet dobro, samo što takvi komentari neće dugo "zaživeti" a bojim se i za aktere istih... - ovo svakako ne ide nikome u prilog.

Koristim ovaj post da se u ime celokupnog sajta izvinim kolegi Aleksi ali i kolegi Jamezdinu, jer u "kafanskoj tuči" nema nevinih i molim vas da ubuduće ne "padate u vatru".

Hvala ljudi na razumevanju i "lijep pozdrav", što bi rekao kolega bubba ho-tep. LOL
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2013 u 00:40

Svi komentari koji sadrze uvredljive konotacije bilo koje vrste
bice obrisani bez opomene, bez obzira ko ih je napisao.

Molim sve clanove da uvredljive rasprave, svadje, provokacije,
osobne netrpeljivosti i slicne sadrzaje u komentarima ne prenose na forum.

Hvala Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.