| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Tema: Uvredljivi komentariObjavljeno: 19.Veljaca/Feb.2013 u 00:13 |
|
Drage kolege,
Kolega aleksa71 je svojom temom "kulturni gost..." skrenuo pažnju na jednu ružnu činjenicu koja se periodično ponavlja. Naime, komentarisanje prevoda i služi da bi se prevodilac pohvalio ali možda i da bi mu se ukazalo na grešku u prevodu ili nešto slično. Međutim, usled nervoze ili nečeg trećeg, događa se da se komentarisanje završi bujicom uvreda, kao što je to slučaj sa kolegom Aleksom, a bilo je takvih primera i na drugim prevodima... Iz tog razloga vas molim da komentarisanje, bilo dobro bilo loše shvatite kao konstruktivno, a sve one koji hvale/ukazuju na greške, da to zaista čine konstruktivno. Ukoliko je ovo izvodljivo, a mislim da jeste, svi ćemo biti na dobitku, a ukoliko nije, opet dobro, samo što takvi komentari neće dugo "zaživeti" a bojim se i za aktere istih... - ovo svakako ne ide nikome u prilog. Koristim ovaj post da se u ime celokupnog sajta izvinim kolegi Aleksi ali i kolegi Jamezdinu, jer u "kafanskoj tuči" nema nevinih i molim vas da ubuduće ne "padate u vatru". Hvala ljudi na razumevanju i "lijep pozdrav", što bi rekao kolega bubba ho-tep. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2013 u 00:40 |
|
Svi komentari koji sadrze uvredljive konotacije bilo koje vrste bice obrisani bez opomene, bez obzira ko ih je napisao. Molim sve clanove da uvredljive rasprave, svadje, provokacije, osobne netrpeljivosti i slicne sadrzaje u komentarima ne prenose na forum. Hvala ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |