| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Tema: Kulturni gos. iz KutineObjavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:30 |
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 858 |
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:36 |
|
Po kratkom postupku (
) sto se tice doticnog osetljivog na masne psovke,drugog komentara nemam. I meni jos uvek nije jasno da neko,pored svih ostalih obaveza u zivotu,moze sesti,prevesti da bi nekome ucinio,najprostije receno,uslugu i umesto 'hvala' on dobije po blizoj i daljoj familiji. Ali je vrlo moguce da sve ove provokacije nisu delo pojedinaca vec neceg mnogo veceg,da ne ispadnem sada kao miljenik teorija zavere ali me sve vuce na to. Ali,bilo kako bilo,u p u materinu sa takvima.Ažurirao Dupla ljuta. - 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:38 |
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:40 |
|
@aleksa71
Kad vec postujes takve stvari, sto nisi postovao sve, dobio si njegovu ruznu poruku nakon sto si mu napisao uvredljiv odgovor na njegov upit. I iskreno, sudeci po vasoj prepiski, ruzno se ophodite oboje. Zar zaista svaki komentar morate shvacati kao zlonameran. ![]() ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 858 |
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:43 |
|
Dopizdilo coveku,Kneginja,ja ga barem ne krivim.Jedan prevodi a 10 njih kenjaju,nije lako iskontrolisati sebe.
Ažurirao Dupla ljuta. - 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:47 |
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:48 |
|
Nisam vređao njegovu majku (moja je pokojna), niti sam ga vređao na nacionalnoj osnovi... Ko zna šta bi bilo da sam ja napisao nešto slično...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 20:50 |
|
Zao mi je za tvoju majku, ali kada virnes u Pandorinu kutijicu, moras biti svjestan da svasta izadje iz nje. Nacin na koji oboje komunicirate je u najmanju ruku sramotan, ja tu ne mogu biti na nicijoj strani, lock. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |