Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - norton 2005
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

norton 2005

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 21:59
Naravno ,sa ta dva "cudovista"  si  prilicno bezbrizan, do sada nisam naleteo ni na jedan racunar sa tom kombinacijom ( a napravio sam ih prilican broj ) koij je pustio nesto !!!
Vladika
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 22:04
VIRUS DA UNISTI HARDWARE ,APSOLUTNO NE,virus nemože utjecat na rad hardwara ,nemože podesavati postavke u biosu,utjece na software i operacijski sustav
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 23:37
HA, HA, HA hoces li jedan od ovih mojih "azdajica" pa da proveris da li je nemoguce.
Sta ti to znaci ne moze da utice na rad hardware-a. Pa kako onda YOOHO ili CHERNOBIL ili ova nova gadost HOVW reprogramiraju sve od maticne ploce do zvucne karte.TO KAO NIJE UTICANJE NA RAD HARDWARE-A. I to je ne reprogramira samo kao drajver vec potpuno poremeti samu karticu !!! Neki od virusa "stare generacije" su bili prilicno linearni, odnosno GLUPI !!! Medjutim ovaj novi talas sa nekoliko najnovijih (takozvani skakaci) su prava mala remek dela iako ih se gadim moram da priznam da su majstorski odradjeni. Mogu da naprave takve peripetije da nisam mogao da poverujem. Meni licno je pre 3-4 godine CHERNOBIL verzija 2 RASTURIO kompletan hardware. od tada se zanimam za viruse i sta sve mogu. Koliko vidim danas su se namnozili ko pacovi i bogme nisam siguran da ce ovo moci dugo da potraje. Pa sada je najveca moda napraviti virus koji ce da obori ceo INTERNET. Sta ces onda da kazes ,da ni to nije moguce.

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 10:38
Ne kužim se baš u viruse al brijem da su danas oni tolko otišli naprijed da mogu puno toga. Sve u svemu Vladika drago mi je da koristiš ovaj forum i da želiš podijeliti svoje znanje s nama.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 11:29
    I meni je drago ako mogu da pomognem
Vladika
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2005 u 12:24
   Ja na svom kućnom računaru(XP, 3.2 GHz , 1 GB RAM...) imam Kaspersky Anti-Virus personal 5.0.121 i Zone Alarm 5.0.590.015. Za sad nisam imao problema ali... (Skinuo sam Kaspersky Anti-Virus Pro 5.20, ali nešto nije hteo da mi radi.Pravi problem sa Outlook Express -om....  Da li neko zna o čemu se radi?)  Prvo pitanje se odnosi na Antivirus monitoring Zone Alarm -a , koji ne prepoznaje Kasperskog?! Drugo: Da li je ovo uopšte i dobra kombinacija Antivirusa i firewall -a???
   Na poslu (98, 450 MHz , 129 MB RAM...) imam Nortona 2002 i isti Zone Alarm.Koji Antivirus bi trebao da stavim da bude dovoljno siguran a u isto vreme i ne previše zahtevan za računar.
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2005 u 12:39
imam norton internet security i radi savrseno, istina malo je komp sporiji no je..., sta je tu je. Kad nisi na netu lijepo iskopčaš int. security i to je to. Norton je zakon

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.