Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - izrada stranice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

izrada stranice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: izrada stranice
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 21:34
želim napraviti web stranicu o sportu kojim se bavim, pošto to prvi put radim zanima me ime neko boljeg ali ne preteškog programa za izradu stranice i da je mogu ubaciti na net.

Ažurirao pinkojunior
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:44
Najednostavnije ti je napravit stranicu u frontpage-u a ak si nabrijan okušaj se u dreamweaveru. Nakon kaj napraviš stranicu trebaš ju stavit na net,tojest prostor koji ti neko besplatno da il kupiš svoju domenu npr. www.pinkojunior.com i plačaš to oko 500,600kn godišnje. Seljenje stranice s svog kompa na taj prostor radiš FTP programima,preporučam cuteFTP. Eto to bi bilo ukratko. Imaš na stranici www.promo-media.hr dosta o tome.
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 00:48

Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

il kupiš svoju domenu npr. www.pinkojunior.com i plačaš to oko 500,600kn godišnje. .

Baš i nije toliko. Može se za troduplo+ manje zakupiti za godinu.

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 08:10
A može se naći besplatno sa več gotovim skriptama
Na vrh
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 10:10
gdje ima s gotovim skriptama
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 12:11
šta to uopće jesu skripte
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 04:01
ako je to neka jednostavna stranica "nijedan fajl nije veći od 1 MB" dam ti prostora koliko trebaą i napravim ti taj sajt onak za pol sata... ako si zainteresiran javi se...

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 08:46
pa u tim skriptama imaš weč gotove forume i portale ti sam odabereš koji portal oš i on ti za 5 sec instalira i možeš ga odmah koristiti i nemoraš ništa preko ftpa stavljati  tamo di sam ja našo dobiješ 50 mb
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 16:19

Originalno postovano od strane božo božo piše:

pa u tim skriptama imaš weč gotove forume i portale ti sam odabereš koji portal oš i on ti za 5 sec instalira i možeš ga odmah koristiti i nemoraš ništa preko ftpa stavljati  tamo di sam ja našo dobiješ 50 mb

jel onda mogu tu stranicu uredit kako meni odgovara. u toj mojoj stranici bi trebalo biti ako je ikad napravim slika, puno teksta, biltena za skinut i tako to, probao sam insatlirati onaj dremweavere ali nešto neće tijekom instalacije kad me pita gdje želim smjestiti program u program files već bude naznačeno gdje i ja stisnem next i pojavi se ovo:

THIS FOLDER DOES NOT CONTAIN DREAMWEAVER MX.

zašto sad to...Cry

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 16:50
koje je puno ime dreamweaveru?
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 17:31
Macromedia Dreamwaewer MX 2004
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 18:08
da to je to ali ne radi
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2005 u 22:12
1.ti si postavio mali miliun tema!kaj si to kreten,ja neznam puno o kompjuterima al ipak prema tebi znam o-ho-ho!

2.najlakše je prijavit se na neku stranicu da ti hoster da mjesto na netu.možeš besplatno;19,99$...jednostavno posjeti neku stranicu-freeservers.com,cjb.net...tam sam si ja napravio stranicu,nije teško!sam malo mozga(u freeservers)
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 01:41
daj gdje je moderator, administrator da obriše ovakve debilne postove...  
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 10:18
a gle ako ne zelis placat odi na freewebs.com tamo imas i free web designer veoma jednostavno a kasnije odes na dot.tk i stavis svoju novo napravljenui stranicu pod tk. domenu pa ce ti biti npr. www.pinkojunior.tk a ako ostavis na freewebsu izgledat ce ovako www.freewebs.com/pinkojunior
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 13:04
ak napraviš na freeserveru onda če ti stranica izgledat ovak(ime)www.pikojunior.4t(tu može ić dosta toga(po želji)).com
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 22:12
već sam rješio problem i dao napravit stranicu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.