Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Dark Side of the Sun (1988) Brad Pitt_first le
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Dark Side of the Sun (1988) Brad Pitt_first le

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titler View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Dark Side of the Sun (1988) Brad Pitt_first le
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 08:46
http://www.imdb.com/title/tt0118930/

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Side_of_the_Sun_%28film%29

Ok, ok, polako. Smile Znam da je film takav kakav je, nisam ni ja nesto suludo odusevljen. Procitao sam puno puta na internetu: "Gde mogu da skinem film"? Nasao sam DVD i ripnuo film. Film je interesantan ostatku sveta jer je u pitanju prva glavna uloga Bred Pita rame uz rame sa Milenom Dravic, Sonjom Savic, Goricom Popovic... Film je snimljen 1988g, realizovan 1997g, zbog kojecega na prostorima ex-yuge. Ako neko zeli moze da skine film, neko ko voli Breda vise nego ja, neko ko mozda nema a zeli da ima film u svojoj privatnoj kolekciji. Nikada brzi upload, sta da vam kazem. Film je pod imenom naslova teme i medju mojim ostalim podignutim filmovima movieZ.freak na TPB, videcete tamo For Love.or Country:The Arturo.Sandoval.Story 2000.DVDRip titler, The Slaughter Rule (2002), koncert Peter Gabriela. Prevod za film je vidim saljivo uradjen, ovde ima srpski, a na podnapisima hrvatski. Prevode treba namestiti, a mene to iskreno mrzi pa ako neko hoce samo napred. Pozdrav svima. P.S. Nisam postavio nikakav direktan link da ne bih nesto za'ebo opet i naravno obrisite ili premestite temu ili sta god, meni ok. Wink
titler
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.