Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne prima platu u PSŽ: Bekam igra za decu Pariza!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:24
Ha, ha tek sad videh da sam ga malo preterao, ha,ha, ali šta da radim kad volim da mu ga dam po ozbiljnosti.Big smileBig smile

Ažurirao Bardemov sin - 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:25
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 10:04
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Zar nisu o tome pisali u Burdi? LOL

Ne, u Burdi pišu o njegovoj bisernoj supruzi LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 16:35
@Bardemov sin..Ma ok, opusteno. Nije on kao Ronaldinjo, zongler, neko zbog koga ce masa doci da padne u trans ali ima jednu drugu osobinu. Moze posle jednog jednostavnog driblinga da pusti dubinsku loptu koja pogodi saigraca u trepavicu, izbaci ga u gol sansu. Od Engleza ili Nemca se ne ocekuje da bude zongler vec efikasan u tome sto radi. Da li to ima svoju cenu? Pa ima, npr. Balkan nije dao od Piksija Stojkovica igraca koji to moze da uradi. Nekoga ko ima pregled igre i pravi dar mar sa dva poteza. Mateus je ucio Cirkovica kako da ne pogodi korner zastavicu vec saigraca centarsutem, a ovaj je bio brz kao vetar. Zali boze takvih fizikalija u sklopu sa takvom cepanicom od noge. Veznjak koji ovo moze da uradi bez mnogo muljanja se placa, ima svoju klasu

Malo cu ontopic, a malo offtopic, mada je tema u spam odeljku, pa kontam da i nema neke preterane veze da li je o Bekamu ili Marijani MateusLOL
Elem, juce (ili prekjuce ) sam procitao jedan post na temi "Dnevnik gledanja filmova". Poslednja recenica je odvala one klinke " JEB'O TE OVAJ TVOJ CRNO-BELI TELEVIZOR!"
Pokidao sam se od smeha. Po inerciji svima su zasmetale stvari u drustvu koje dovode do takve neinformisanosti. Ok, slazem se ali...
Moze stvar da se posmatra i iz drugog ugla. Klinac je doveo klinku na gajbu sa izgovorom da gledaju film. U davna vremena je bio izgovor:"Dodji kod mene da slusamo ploce"LOL
Niti je ona dosla da gleda film, niti je njemu do filma. Malac joj je pustio film godista njene bake. Nije mi samo jasno na kom lajnu filma je mislio da ce ova olabaviti:)) LOLLOL
Ako hoce da sebe predstavi kao neshacenog momka koji je ispred svoje generacije, onda neka se spremi da ce kresnuti nesto ali u 45 godini. Nije on nju zvao na gajbu tako umno nesavrsenu zato sto mu njeno prisustvo smeta vec zato sto mu se svidja njena savrsena spoljasnjostLOLLOLLOL..a onda je svima napisao na tom tviteru da je ona neka koza koja ne razume njegovu umetnicku dusuCry . Neke devojke su procitale tvit, pogledale posle film ali on se zatvorio kod svih tih klinki. Ma koliko film bio dobar, reći ce sve do jedne da je malac smarač i magarac što stvari te prirode piše javno.
Nisu krivi tviter, niti fejsbuk koji nisu postojali kada su neki od nas imali 18 leta, vec je uvek bilo i bice- Neko je "kvaran" jos dok je pile, a neko nikada ne nauci, i celog veka  trazi izgovore za to sto nije srecan.
Elem, mene je kao neutralnog citaoca ove dogodovstine taj dogadjaj zabavio. Epic Fail, u rangu onog kada ortak da drugaru kljuceve da dovede čedo na legalo, a ovaj joj kupi ruze, i prošeta za ručicu po Keju.
Sredstva komunikacije izmedju ljudi se menjaju (preko pisma do tvitera), a čovek zna da je ostario u duši kada počne da poziva na zabrane (tvitera, knjiga, fejsbuka....). Naturao je i meni matori neke debele knjižurine kad sam bio klinac ,a ja mu tražio pare za gitaru. Drago mi je što mi je tada dao kintu...A te knjige me kasnije nisu zaobišle, naravno kada sam ja poželeo, bio spreman za njih. Ni jednoj stvari ne polazi za rukom da bude neotkrivena ako ti zagolica maštu. Ima nade i za onu klinku i film koji joj nije bilo sudjeno da pogleda sadaLOLLOLLOL
Naći će se neko ko zna redosled stvari, pa kada zavoli nešto drugo :) i poželi da bolje upozna osobu sa kojom je, možda će joj popodnevno leškarenje uz nekog drugog  baju otkriti taj film.
Ako se svi odmah zakače za sve što je negativno u njihovom okruženju, zaboravljajući da je život najbolji vic, samo će sebi pojesti dušu...

Ažurirao seaport - 08.Veljaca/Feb.2013 u 16:41
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.