Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serija OZ, Lost...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serija OZ, Lost...

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2005 u 00:35

Originalno postovano od strane RapperVeddy RapperVeddy piše:

i Ozujsko pivu

podrazumijeva se!  vidimo se dogodine

....
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2005 u 22:35
Originalno postovano od strane RapperVeddy RapperVeddy piše:

ma kod mene je slobodno samo ako zelite i da slavite pobjedu samnom. I
donesite domace rakije odozdo kao i Ozujsko pivu za mene onda radite i
spavajte gdje god hocete

Onda očekuj najmanje 200 ljudi
Moći ćeš i prodavati pive koliko ćeš dobit

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2005 u 10:49
ma toliko i ocekivam hehe ali prodat pivu neeeeeee to se sve pije ovdje kod mene. Nisam ja svabo da samo gledam da dobijem love ako je slavlje za nas narod onda svi piju
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2005 u 01:22
pa snimaj si s tv-a
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2005 u 19:38
Ima par epizoda koje nisam gledao, a osim toga htio bi to imati na kompu. Osim toga nabavio sam OZ (sve sezone).
--ChainGang Soldier--
Na vrh
viruango View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viruango Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2005 u 19:51
X Zero, jel taj OZ kojeg si nabavio ima hr titlove?
Na vrh
Kruno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kruno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2005 u 00:47
X Zero meni oz treba zato što sam lud za njim.samo mi javi šta hoćeš za tajj oz a ja ću ti dat ili novce ili ćemo se mijenjat za nešto.
Znam da sam ovdje novi al da se upoznamo ja sam kruno
živim u đakovu i jako mi je potreban oz još se možemo dogovorit al ja sam spreman na sve za oz.aj javi mi što prije.
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2005 u 11:36
Originalno postovano od strane viruango viruango piše:

X Zero, jel taj OZ kojeg si nabavio ima hr titlove?

Nema ali ću pokušati složiti sam titlove, imam ideju, prije sam se s tim bavio ali mi je oduzimalo previše vremena pa mi se više nije dalo
--ChainGang Soldier--
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2005 u 11:38
E da zaboravio sam reći napredovao sam sa John Doe sad sam skinuo 0.1%
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Kruno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kruno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2005 u 13:48
ja sam nabavio seriju lost 1. sezona 2 dvda 24 epizode.
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 20:09
Neki dan skužim tek da na novoj prikazuju john doe subotom navečer i ima repriza u nedjelju navečer. Sad će biti snimanja na vhs
--ChainGang Soldier--
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 22:22
kako ide titlovanje oza?
....
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2005 u 21:56
ma imam malo problema oko par epizoda nemogu ih kak treba pokrenuti. Trebat ću par epizoda ponovno nabaviti, a osim toga našao sam e titlove za oz na engleskom za 4 sezonu što će dosta olakšat stvar
--ChainGang Soldier--
Na vrh
2PAC View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2PAC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2005 u 19:56
ja imam sve epizode oz-a
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2005 u 19:43

i ja bi oz-ove kak bi se mogli dogovorit

Na vrh
blah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2005 u 22:59

Ja imam neke Oz-ove (par dvd-a), Lost 1. sezonu (2 dvd-a afaik) a ovo ostalo o cem ste pricali nemam.

Ako nekom nes treba mozemo dogovorit pa razmjenit mozda.. imam jos neke stvari.. Friendse neke, Futuramu sve sezone, Simpsone 1.-13. sezona il do koje vec, The O.C 1. sezona, Seinfeld nesto, cinimise da 5. il koja vec sezona, CSI Las Vegas 4. sezona, Filmova pun k.. itd. Imam i onu seriju Commited koja je isto prekinuta nakon neznam koje epizode rade male gledanosti.. i one amaterske The Scene i The Fux0red Scene serijice..

Zdrao

Ažurirao blah
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 01:08
Pozdrav Blah si za razmjenu... htio bih baš imati Lost u kolekciji
--ChainGang Soldier--
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2005 u 00:46
Evo da ne otvaram novi topic pa ću stavit ovdje, tražim i seriju Naša Mala klinika pa ako se netko zanima za trejd nek se javi
--ChainGang Soldier--
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.