Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Važno obaveštenje za YouTube
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Važno obaveštenje za YouTube

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Važno obaveštenje za YouTube
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2013 u 23:35
“YouTube has registered the domain youtu.be in order to be able to provide abbreviated links, a boon for the Twitter generation, as it means you're less likely to have to use link abbreviation services like TinyURL. Copy the URL longer address from your browser's location bar.”

A lot of BB's, forums etc have been affected by this unannounced change.

YouTube je opet nešto prepravljao, tako da novi share link naš forum ne podržava,
a one dosadašnje opcije sa starim, dužim linkom više nema. Rešenje je, za sada, iskopirati
ceo link iz address bara: http://www.youtube.com/watch?v=E1FUDFS_hvg

Ukoliko se u linku, posle cele adrese nalazi nešto tipa: "&feature=youtu.be" to obrisati
prilikom postavljanja u našoj formi za ubacivanje linka, i obavezno proveriti preview.

Još jedno rešenje je uneti ručno direktno u post između kodova (TUBE) (/TUBE) -obične
zagrade zameniti sa ovakvim [ ] , sve što se nalazi posle znaka = u linku, to jest posle
znaka / u novom linku (E1FUDFS_hvg)

Ne znam da li je moguće prilagoditi naš forum novinama, ali ovo su dva efikasna rešenja.

Ažurirao Movie Master - 21.Sijecanj/Jan.2013 u 23:54
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2013 u 08:29
Moram reći da ja već duži vremenski period unosim jedino taj deo posle /, bez ikakvog menjanja zagrada ili slično. Jedino tada mi zaista prikaže pesmu. Dakle, normalno postavljanje, i samo ubacite sve posle kose crte, i to je to. Upravo sam postavio klip u kafani, tako da radi kako trebaWink

http://youtu.be/gJbqKLcCjp4

odnosno

gJbqKLcCjp4

Ažurirao Mandarinan - 22.Sijecanj/Jan.2013 u 08:31
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2013 u 12:48
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Moram reći da ja već duži vremenski period unosim jedino taj deo posle /, bez ikakvog menjanja zagrada ili slično. Jedino tada mi zaista prikaže pesmu. Dakle, normalno postavljanje, i samo ubacite sve posle kose crte, i to je to. Upravo sam postavio klip u kafani, tako da radi kako trebaWink

http://youtu.be/gJbqKLcCjp4

odnosno

gJbqKLcCjp4

To sam naveo zato što se stavljanjem u post [TUBE] i onog drugog koda ništa ne bi videlo
osim velike praznine, pa bi se ljudi pitali šta je pisac hteo da (po)kaže, naravno da treba odmah
staviti četvrtaste zagrade.
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 11:16
Ja imam drugačiji sistem. Možda ste primetili da moji trejleri na ovom forumu imaju veći player od standardnog, evo kako to postižem:

recimo klasičan Youtube link izgleda ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=cVqh7GaEWdg

ako ga stavimo u video tag foruma  link bi izgledao ovako:

[ TUBE ]cVqh7GaEWdg[ /TUBE ] (ostavio sam razmake pre i posle zagrada da bi videli kod)

a ja koristim sledeću caku umesto [ TUBE ] koristim [ FLASH ] tag, gde možete odrediti veličinu playera

[ FLASH WIDTH=853 HEIGHT=480]http://www.youtube.com/v/cVqh7GaEWdg[ /FLASH ] (ostavio sam razmake pre i posle zagrada da bi videli kod)

Kako vam se čini ovo?

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 12:17
Veoma lepo. Treba promeniti izgled originalnog linka sa YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=OOgpT5rEKIU

u

http://www.youtube.com/v/OOgpT5rEKIU

da bi dobili nešto kao ovo: [ FLASH WIDTH=720 HEIGHT=540]http://www.youtube.com/v/OOgpT5rEKIU[ /FLASH ]
(bez razmaka između zagrada i teksta u njima)

i evo:

Mnogo hvala, kolega.

Ažurirao Movie Master - 12.Travanj/Apr.2013 u 12:27
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 12:31
Nema na čemu kolega 
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 12:32
Uvijek sam htio postavljati takve trejlere u temi novi filmovi i serije, ali nisam znaoLOL
mega games, hvala ti punoClap

Ažurirao Salvador - 12.Travanj/Apr.2013 u 14:01
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 18:38
Jos da nam nova verzija foruma omoguci fullscreen, lepota.Big smile
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 20:28
I da se omogući direktno linkovanje na yt sa foruma.
Na vrh
goran-matic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-matic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2016 u 22:13
meni se cini odlicno svaka cast!

Na vrh
Ip man View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ip man Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2016 u 19:06
Dobro je da se zna.Hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.