Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Roštiljanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Roštiljanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
euforia View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2005 u 18:07
Jednostavni su mi dok su određeni, al neodređeni su mi koma, dok ih treba svest na jednostavniji oblik. Inače, mislim da je njutnlajbnicova formula najjača formula u matematici uopće   
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2005 u 18:50
vau, sa rostiljanja smo presli na matan 
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2005 u 20:24
De zajebite matematiku, moram ispravit komad a još mjesec dana fore!
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2005 u 02:11
Matematika roštilja mozak
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2005 u 13:39

Svaka čast onima koji studiraju matematiku, ja ne upisao ni za 1000 eura mjesečno! 

Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2005 u 09:21
J.U.R.A da li još važi roštiljada kod tebe da proslavimo ponovno "rođenje" živjela ptica "feniks"
neznanje ne boli
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2005 u 21:32

Neznam, nevjerujem da se možemo dogovorit i dosta je sjeb..., ima nas odsvakale!

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 16:30
Nikola koliko ti je još ostalo do diplome?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 14:12

Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

he,he
jelda da bi bilo dobro organizirat neki roštilj party za ekipu s foruma. Sad kad je fino zatoplilo da se nađe ekipa,ždere meso pije pive i raspravlja o filmovima i svemu što ide uz to da se ekipa malo bolje upozna,da zna s kim ima posla i to. Brijem da bi bila zajebancija. Ma malo mi je dosadno pa imam lude ideje,al kaj je najbolje brijem da uopće nije loša ideja.

jest da je tema maloooo starija,al eto dobrog prijedloga...okupit se negdje i što lega naveo bolje se upoznat ........naći neko mjesto(neku sredinu) i zašto ne napravit tak nešt

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 14:57
bilo bi krvi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 16:27
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

he,he
jelda da bi bilo dobro organizirat neki roštilj party za ekipu s foruma. Sad kad je fino zatoplilo da se nađe ekipa,ždere meso pije pive i raspravlja o filmovima i svemu što ide uz to da se ekipa malo bolje upozna,da zna s kim ima posla i to. Brijem da bi bila zajebancija. Ma malo mi je dosadno pa imam lude ideje,al kaj je najbolje brijem da uopće nije loša ideja.

jest da je tema maloooo starija,al eto dobrog prijedloga...okupit se negdje i što lega naveo bolje se upoznat ........naći neko mjesto(neku sredinu) i zašto ne napravit tak nešt

Kradeš mi ideju , a Deki???
Ma šalim se. To bi bilo idealno, samo ne znam koliko je izvodljivo????
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 20:32
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

he,he
jelda da bi bilo dobro organizirat neki roštilj party za ekipu s foruma. Sad kad je fino zatoplilo da se nađe ekipa,ždere meso pije pive i raspravlja o filmovima i svemu što ide uz to da se ekipa malo bolje upozna,da zna s kim ima posla i to.

Super!
Pa i da bude krvi, vrijedi probati

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2006 u 19:38
I ja sam za roštiljanje,baš mi se jede meso.Ajmo na roštiljanje deky javi se šta si se naljutija
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.