Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Champions League 2012-2013
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Champions League 2012-2013

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2013 u 13:46
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2013 u 23:06
Zanimljiv meč Reala i Borusije.
Taman sam tamo negde u 80tom minutu hvalio Borusiju na sva usta, kad ono umalo šok LOL
Ipak mi je drago da su prošli. Ne mirišem nešto Real, a sviđa mi se način kako Borusija igra. 
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2013 u 23:40
Mnogo zanimljivije bi bilo da je ranije pao neki gol, ali i ovako je bila dobra utakmica za gledanje... Nadam se da Dortmund osvaja Thumbs Up
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 23:24
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2013 u 12:27

REKORDI
* Real Madrid je rekorder sa devet titula
* Čak 13 šampiona je stiglo do titule bez poraza, među njima i Crvena zvezda
* Milan je jedini grad koji ima dva kluba evropska prvaka: Milan i Inter
* Madridski Real je rekorder sa pet uzastopnih titula (1956–1960)
* Poslednji koji je odbranio krunu bio je Milan – 1989. i 1990.
* Samo dva tima su osvojila titulu bez stranaca: Seltik 1967. i Real 1966.
* Samo šest klubova je uspelo da u istoj sezoni osvoji evropsku titulu i domaće prvenstvo i kup: Seltik (1967), Ajaks (1972), PSV Ajndhoven (1988), Mančester Junajted (1999), Barselona (2009) i Inter (2010)
* Fransisko Hento (Real Madrid) jedini je igrač sa čak šest titula
* Bob Pejsli je jedini trener sa tri titule (Liverpul 1977, 1978. i 1981)
* Klarens Sedorf je jedini osvojio titule sa tri različita tima (Ajaks, Real i Milan)
* Samo Munjoz (R. Madrid), Ančeloti (Milan) i Gvardiola (Barselona) uspeli su da osvoje titule sa istim klubom i kao igrači i kao treneri
* Hicfeld, Hapel i Murinjo su jedini treneri šampioni sa dva različita tima

ŠAMPIONI
9 titula Real Madrid
7 titula Milan
5 titula Liverpul
4 titule Barselona, Bajern, Ajaks
3 titule Inter, Mančester Junajted
2 titule Benfika, Juventus, Notingem Forest, Porto
1 titula Čelsi Seltik, Hamburger, Steaua, Marselj, Fajenord, Aston Vila, PSV, Crvena zvezda, Borusija Dortmund
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 00:12
Odllična utakmica Thumbs Up Da je sudija dao Danteu drugi žuti možda bi bila druga priča, ali i pored toga može se reći da je ovo zaslužena titula Bajerna.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 11:23
Jeste. Ja sam navijao za Borusiju, ali gledajući celu sezonu, mislim da je Bajern zasluženo osvojio titulu.
Odlična je bila utakmica (za jedno finale) Smile
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 13:11
Šteta što Borussia nije iskoristila svoje prilike u prvih pola sata utakmice. Kasnije se Bayern oporavio i zasluženo pobijedio.
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 14:26
Ja se baš i ne bi složio da je Bayern nakon pola sata proigrao ili se oporavio ili ti tako nešto, nego jednostavno ovi su uložili sve i nije im pošlo za nogom a pri tome su se muški istrošili. Za to vrijeme Bayern je bio izgubljen. Međutim, dok su se bayernisti spetljavali jedino što im je tada valjalo i što im je osiguralo titulu je njihov golman kojem svaka čast. Ovo je moje mišljenje iako ne navijam ni za jednu ekipu.
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 20:14
Ne pamtim da sam gledao uzbudljivije finale još od davne 2005 (AC Milan-Liverpool). Kao prvo,drago mi je da su u finalu bile dve Nemačke ekipe jer je,trenutno,Bundes liga liga u kojoj se igra napadački fudbal do poslednjeg minuta.Muka mi je više Italijanskih foliranata i Španskih smarača.Predobra utakmica,predobra!
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2013 u 14:56
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.