| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Champions League 2012-2013 |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2013 u 13:46 |
|
|
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2013 u 23:06 |
|
Zanimljiv meč Reala i Borusije.
Taman sam tamo negde u 80tom minutu hvalio Borusiju na sva usta, kad ono umalo šok ![]() Ipak mi je drago da su prošli. Ne mirišem nešto Real, a sviđa mi se način kako Borusija igra. |
|
|
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2013 u 23:40 |
|
Mnogo zanimljivije bi bilo da je ranije pao neki gol, ali i ovako je bila dobra utakmica za gledanje... Nadam se da Dortmund osvaja
|
|
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 23:24 |
|
|
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2013 u 12:27 |
|
REKORDI * Real Madrid je rekorder sa devet titula * Čak 13 šampiona je stiglo do titule bez poraza, među njima i Crvena zvezda * Milan je jedini grad koji ima dva kluba evropska prvaka: Milan i Inter * Madridski Real je rekorder sa pet uzastopnih titula (1956–1960) * Poslednji koji je odbranio krunu bio je Milan – 1989. i 1990. * Samo dva tima su osvojila titulu bez stranaca: Seltik 1967. i Real 1966. * Samo šest klubova je uspelo da u istoj sezoni osvoji evropsku titulu i domaće prvenstvo i kup: Seltik (1967), Ajaks (1972), PSV Ajndhoven (1988), Mančester Junajted (1999), Barselona (2009) i Inter (2010) * Fransisko Hento (Real Madrid) jedini je igrač sa čak šest titula * Bob Pejsli je jedini trener sa tri titule (Liverpul 1977, 1978. i 1981) * Klarens Sedorf je jedini osvojio titule sa tri različita tima (Ajaks, Real i Milan) * Samo Munjoz (R. Madrid), Ančeloti (Milan) i Gvardiola (Barselona) uspeli su da osvoje titule sa istim klubom i kao igrači i kao treneri * Hicfeld, Hapel i Murinjo su jedini treneri šampioni sa dva različita tima ŠAMPIONI 9 titula Real Madrid 7 titula Milan 5 titula Liverpul 4 titule Barselona, Bajern, Ajaks 3 titule Inter, Mančester Junajted 2 titule Benfika, Juventus, Notingem Forest, Porto 1 titula Čelsi Seltik, Hamburger, Steaua, Marselj, Fajenord, Aston Vila, PSV, Crvena zvezda, Borusija Dortmund |
|
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 00:12 |
|
Odllična utakmica
Da je sudija dao Danteu drugi žuti možda bi bila druga priča, ali i pored toga može se reći da je ovo zaslužena titula Bajerna.
|
|
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 11:23 |
|
Jeste. Ja sam navijao za Borusiju, ali gledajući celu sezonu, mislim da je Bajern zasluženo osvojio titulu.
Odlična je bila utakmica (za jedno finale) ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 13:11 |
|
Šteta što Borussia nije iskoristila svoje prilike u prvih pola sata utakmice. Kasnije se Bayern oporavio i zasluženo pobijedio.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
ExtraJa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 23.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: BiH Status: Offline Points: 183 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 14:26 |
|
Ja se baš i ne bi složio da je Bayern nakon pola sata proigrao ili se oporavio ili ti tako nešto, nego jednostavno ovi su uložili sve i nije im pošlo za nogom a pri tome su se muški istrošili. Za to vrijeme Bayern je bio izgubljen. Međutim, dok su se bayernisti spetljavali jedino što im je tada valjalo i što im je osiguralo titulu je njihov golman kojem svaka čast. Ovo je moje mišljenje iako ne navijam ni za jednu ekipu.
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 858 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 20:14 |
|
Ne pamtim da sam gledao uzbudljivije finale još od davne 2005 (AC Milan-Liverpool). Kao prvo,drago mi je da su u finalu bile dve Nemačke ekipe jer je,trenutno,Bundes liga liga u kojoj se igra napadački fudbal do poslednjeg minuta.Muka mi je više Italijanskih foliranata i Španskih smarača.Predobra utakmica,predobra!
|
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2013 u 14:56 |
|
ako osvoje kup stiže još jedan...
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |