| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hack yahoo mail-a !:)) Brzo !!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sloboje
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hack yahoo mail-a !:)) Brzo !!!Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 19:47 |
|
Ljudi, ovaj lame zaista radi! Malopre sam testirao! Evo sad sam uspeo da "provalim" jedan acoun, ali nece uvek da radi. Iz 3 pokusaja uspelo mi je...
Pozurite jer ce yahoo admini brzo da uvide ovaj previd! Ovo sam isceprkao pre pola sata Citat: Hacking Yahoo Mail Id _____________________ Date : 13/03/2005 Related Advisories : KOTIK/ADV-2005-0212 Author: Parist Date: 13-03-05 eoo [S]ecurity [T]eam © ==================================== ========================================== We would like to inform you of the newest method of hacking or to say getting someone’s password, such as one of your friend or anyone else’s you want. Well here is your chance to get their password by confusing the yahoo main server. Lets get started First you need their yahoo ID if you have that your set to go. You must have your valid yahoo ID witch must be at least 20 deys old. Step 1 you need to compose a new mail to the address RETRIVE_PASS_KEY_CGI_BIN_CONFIG@yahoo.com which is a fake email to confuse the yahoo server!!! Step 2 in the subject type PASSWORD RECOVERY in all caps don’t put anything in the cc. and bcc. Fields. *Then on the first line of your document type you yahoo id *Your id is needed for the server to send their password back to you. *Next one the second line type your password and it must be correct for this to work because the server needs it to login and make sure that you are a yahoo account holder or that you have a yahoo account. *Then one the third line put the email address that you want the password to and your password is safe if you type the address above correctly because no one sees it, it goes straight to the main server which is a machine. HOW IT WORKS When the machine gets the email from your address it automatically see’s you have a yahoo account by using your password and it look up what ever the address is on the third line’s password which is the persons who password your trying to get and when it find it instead of sending it to the victim it send it back as a reply to the address it was sent from which would be yours and you should receive it within 15 to 20 minutes depending on how busy the server is and it will be in your inbox along with the victims password. Try it works every time!!!!! How your letter should look goes along with steps 1 and 2 and the stars listed above HOW IT SHOULD LOOK :: TO: RETRIVE_PASS_KEY_CGI_SUBSCRIBERS@yahoo.com FROM: you email address SUBJECT: PASSWORD RECOVERY CC. empty BCC. empty ____________________________________ _________________________________ Your Yahoo ID Your Yahoo password Victims Yahoo e-mail address |
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 21:27 |
|
Ne
znam koja je svrha hackiranja tuđeg računa ako imaš svoj.Smatram kako
su ljudi koji se bave takvim cirkusima krajnje nedorasli da posjeduju
vezu na internet - ukratko ukoliko te takvi debilizmi zabavljaju,jedan
si od potencijala da te internet dokrajči.Dakle,a vjerujem kako će se
članovi složit s time,fof s takvim glupostima ili ih u najmanju ruku
zadrži za sebe jer im ovdje stvarno nije mjesto!Moš mislit,ajmo hacknut
nekom account!Koja zabava!I još pokušavaš navest ostale članove da to
isto rade!Valjda se treba imat poštovanja prema drugima,posebice prema
prijateljima,ako sam dobro pročitao tu glupost što si citirao,i
dostojanstva glede sebe da se ne rade takvi cirkusi.Sry,al mislim da je
većina članova daleko zrelija od tih dječjih gluparanja!
|
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 21:31 |
|
Istina |
|
![]() |
|
euforia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 486 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2005 u 01:09 |
|
Jel me moze neko naucit kak se provaljuje u bankovne račune |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2005 u 01:14 |
|
Bas si humoristican
|
|
![]() |
|
sloboje
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2005 u 05:57 |
|
samo da vam kazem da ovo radi!!!
|
|
![]() |
|
X Zero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
The Bone Colector Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 124 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 12:24 |
Nije teško provaliti stvar je u tome što te uvijek skuže valjda se to da riješiti, fakat ne kužim ljude koji idu hackirati nečiji mail mislim ono, ali si puno napravio ,imaš i program da šalješ poruke s nečijeg maila ali daj primite se pravog posla i hackirajte neku microsoftovu stranicu
|
|
|
--ChainGang Soldier--
|
|
![]() |
|
euforia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 486 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 00:55 |
|
18.3.2005. Večernji list 'Nepoznati hakeri uspjeli su upasti u kompjuterski sustav japanske banke Sumitomo Mitsui i postaviti softver koji prati i otkriva sve što su zaposlenici tipkali. Doznavši brojeve računa i šifre, pokušali su na poseban račun prebaciti 300mil eura! Otkrila ih je engleska policija, a zasad je uhićena samo jedna osoba. Riječ je o Jeronu Bolundiju kojega je policija otkrila dok je pokušavao prebaciti 20 milijuna eurana svoj račun'
Da nisu bili tak pohlepni možda bi i prošlo... |
|
![]() |
|
marko_k
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: United States Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 10:41 |
Ajde ne seri. Vjerojatnost je 99% da je ovo metoda kojom neka budala skuplja tudje passove. Jos bi se moglo i povjerovati da se ne mora na taj mail poslati SVOJ account i password. LOL, pod izlikom "because the server needs it to login and make sure that you are a yahoo account holder or that you have a yahoo account". Yahoo vec ima sve moguce informacije, uvijek si logiran na cijelu njihovu mrezu, a ne da bi sad morao im slati password. Uostalom, ja imam 2 stara accounta koja ne koristim i budemo vidjeli jel bude sta. Moja je pretpostavka da ce mi neko promijeniti pass na tom accountu sa kojeg sam im poslao mail. I haha, pise da account sa kojeg saljes mail mora biti bar 20 dana star, to kako ne bi netko isao otvoriti neki novi bezveze pa im poslati mail od tamo (da ne ugrozi neki svoj pravi account). Kako naivno. Ažurirao marko_k |
|
![]() |
|
nodi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2005 u 21:33 |
|
Sto se tice upada na bankarske racune znam nekoliko ljudi koji se time bave, ali vjerujte mi nije vrijedno. Ostavlja se mnogo vremena, ali u ovim nasim bankam se nema sta posebno uzeti, ali strane se kontrolisu 24 sata. Jedino sto je vrijedno spomena su bankomati koojeih sad ima na svakom mjestu. Uzimanje novca na njima je moguce a da prodjete nekaznjeno. pogotovu ako se to radi u Bosni ili Srbiji.
|
|
![]() |
|
turky_
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 375 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2005 u 20:43 |
|
uzmes pistolj (gun) , uđeš u banku, i opljackas je???!!! to ti je jednostavnije nego bankovni racuni. znam tipove iz zadra koji su slucajno provalili u pentagon prije par godina!!!
|
|
|
mario_turkovic@net.hr
|
|
![]() |
|
Roteiro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2005 u 21:40 |
|
i ja sam čuo za njih, to je bilo prije više od 3 god sigurno, a možda i više.
|
|
|
To sam ja...
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 18:21 |
|
Nesto mnogo bezazlenije. Sigurno su vam dojadili Forumi i sajtovi koji traze registraciju da biste nesto pregledali. Registrovan sam na puno Foruma, na kojima de facto nisam uopste aktivan, sto sigurno smeta i tim ljudima a i meni.
E, tu dolazi do izrazaja FF-ov addon BugMeNot, postoji i njihov home page. Sta on radi: od ljudi koji su prijavljeni i aktivni na nekim sajtovima, cuva loggin podatke, no njih su sami ti ljudi dobrovoljno ostavili kod njih, tako da uz pomoc njega mozete posetiti sajt pod tudjim imenom i izbeci registraciju, ako ne zelite da budete aktivni na njemu. Dakle, nista strasno, osim dodatnog opterecenja na serveru, jer mi se cini da i vlasnik i posetioc koji koristi njegov loggin mogu biti istovremeno na sajtu. Recimo, na njihovom Home page, nakon unosa naziva sajta u polju za pretragu, dobio sam ove podatke http://www.fulldownloads.us/members Username Af872HskL Password XjsdH28N a tamo mozete naci stvarno finih stvari. Mislim da sajtovi znaju za to, no tolerisu, valjda u nadi da cete se jednom i zaista registrovati, i niko vas nece ganjati zbog posete. Znaci, Bugsi vas stedi posete maticnoj stranici gde bi ste rucno morali tragati, dovoljno je kad vam sajt (forum) zatrazi podatke desno-kliknuti u User name i pustiti Bugsi-ja da vas uloguje. Naravno, ako ima podataka u bazi, a i nije uvek uspesno. Na Home page (ne stavljam je jer je protivno pravilniku, lako cete je naci) imate i postotke uspesnih logovanja. Ima i pokusaja sa Rapid-premiumima, no neznam je li kome to uspelo do sad. Voleo bih zbog Bagsi-jevog tima, premda ni to nije u redu. A haknuti neciji privatni mail-nalog? Pa, moralnije je ukrasti iz banke ako mozes, ovo stvarno nema smisla, osim za okorele kriminalce. Razumem zelju sloboje-a da se, najverovatnije poigra, ali ovakve stvari ne bi smele biti dozvoljene. Dakle, predlazem brisanje, jer po mojim uverenjima, ovo je gore od stvarnog kriminala. Ažurirao suadnovic - 03.Rujan/Sep.2008 u 18:38 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 20:06 |
|
grrrrrrrrrrrrrrrr.........
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |