| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pohvala, pokuda :-) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko_k
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: United States Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pohvala, pokuda :-)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 10:18 |
|
Jucer sam napisao post kako je neprofesionalno sto forum nije radio desetak dana, ali je post misteriozno nestao. Kasnije opet problemi i sl., al evo, cini se da sad radi. Samo bi pohvalio sto se prihvatio moj prijedlog (OK, pretpostavljam da zapravo nitko nije niti gledao vec da je to tak ispalo po defaultu) da se makne ona matrix zrvljotina. Sad avatari izgledaju puno ljepse i bolje se uklapaju u stranicu.
Jedino forum izgleda inace malo pretamno (crna pozadina, siva slova). OK, ono jucerasnje bjestavilo je bilo puno gore. Predlozio bi da se za pozadine i boje stavi ovakva neka kombinacija: glavna pozadina: #7C98AE pozadina celija: #BCCAD6 pozadina teksta: #000000 ili glavna pozadina: #668192 pozadina celija: #E0E6EA pozadina teksta: #164B6C ili glavna pozadina: #333333 pozadina celija: #1F1C18 pozadina teksta: #CCCCCC Ovakve boje su ugodne za citanje i nisu bljestave, a opet nisu pretamne. Oni koji se kuze u HTML lako vide koje su to boje i kako bi izgledalo Ažurirao marko_k |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 20:33 |
|
Topis nije sigurno nestao misteriozno nego si ga vjerojatno pisao dok sam stavljao skin na forum pa je bio kratko vrijeme ofline. Znam da foruma nije bilo 10 dana ali drugcije nije moglo biti.Prvo mikad nisam radio upsize baze sa accessa na MS SQL.Trebalo je pregledati te sve relacije,polja,sp itd.Takodjer kako se forum morao prebaciti morao sam prebaciti i ostale baze.Takodjer morao sam napisati DAL komponentu za SQL. Da nezaboravim da jos moram raditi za ispit.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |