Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvala, pokuda :-)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvala, pokuda :-)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko_k View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko_k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pohvala, pokuda :-)
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 10:18
Jucer sam napisao post kako je neprofesionalno sto forum nije radio desetak dana, ali je post misteriozno nestao. Kasnije opet problemi i sl., al evo, cini se da sad radi. Samo bi pohvalio sto se prihvatio moj prijedlog (OK, pretpostavljam da zapravo nitko nije niti gledao vec da je to tak ispalo po defaultu) da se makne ona matrix zrvljotina. Sad avatari izgledaju puno ljepse i bolje se uklapaju u stranicu.

Jedino forum izgleda inace malo pretamno (crna pozadina, siva slova). OK, ono jucerasnje bjestavilo je bilo puno gore. Predlozio bi da se za pozadine i boje stavi ovakva neka kombinacija:

glavna pozadina: #7C98AE
pozadina celija: #BCCAD6
pozadina teksta: #000000

ili

glavna pozadina: #668192
pozadina celija: #E0E6EA
pozadina teksta: #164B6C

ili

glavna pozadina: #333333
pozadina celija: #1F1C18
pozadina teksta: #CCCCCC

Ovakve boje su ugodne za citanje i nisu bljestave, a opet nisu pretamne. Oni koji se kuze u HTML lako vide koje su to boje i kako bi izgledalo

Ažurirao marko_k
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 20:33

Topis nije sigurno nestao misteriozno nego si ga vjerojatno pisao dok sam stavljao skin na forum pa je bio kratko vrijeme ofline.

Znam da foruma nije bilo 10 dana ali drugcije nije moglo biti.Prvo mikad nisam radio upsize baze sa accessa na MS SQL.Trebalo je pregledati te sve relacije,polja,sp itd.Takodjer kako se forum morao prebaciti morao sam prebaciti i ostale baze.Takodjer morao sam napisati DAL komponentu za SQL.

Da nezaboravim da jos moram raditi za ispit.

Originalno postovano od strane marko_k marko_k piše:

Jucer sam napisao post kako je neprofesionalno sto forum nije radio desetak dana, ali je post misteriozno nestao. Kasnije opet problemi i sl., al evo, cini se da sad radi. Samo bi pohvalio sto se prihvatio moj prijedlog (OK, pretpostavljam da zapravo nitko nije niti gledao vec da je to tak ispalo po defaultu) da se makne ona matrix zrvljotina. Sad avatari izgledaju puno ljepse i bolje se uklapaju u stranicu.

Jedino forum izgleda inace malo pretamno (crna pozadina, siva slova). OK, ono jucerasnje bjestavilo je bilo puno gore. Predlozio bi da se za pozadine i boje stavi ovakva neka kombinacija:

glavna pozadina: #7C98AE
pozadina celija: #BCCAD6
pozadina teksta: #000000

ili

glavna pozadina: #668192
pozadina celija: #E0E6EA
pozadina teksta: #164B6C

ili

glavna pozadina: #333333
pozadina celija: #1F1C18
pozadina teksta: #CCCCCC

Ovakve boje su ugodne za citanje i nisu bljestave, a opet nisu pretamne. Oni koji se kuze u HTML lako vide koje su to boje i kako bi izgledalo

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.