Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nokia C5 5mp
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nokia C5 5mp

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nokia C5 5mp
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 21:06
Zanima me kakvo misljenje imate o ovom telefonu. Pokvarila mi se tastatura na 5310express music(menu, call&end dugmici) posle 4 godine koriscenja, pa dok ga odnesem na servis ako uopste idem, da racunam odmah na novo. Nemam potrebe od drugih modernijih touch telefon i raznih aplikacija, nego klasican telefon, da je baterija kvalitetna, da drzi dugo vremena, mp3 zvuk i razgovor da je odlican, da ima kameru i blic i slot za mem karticuBig smile. Drugo manje bitno.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 21:37

Mislis na ovaj:

Mislim sve najbolje.Koristim ga vec 2 godine,radi perfektno i po opcijama odgovara mojim (skromnim) potrebama kad su telefoni u pitanju

Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 22:03
Veoma dobar telefon, kvalitetne izrade. Ispunjava sve tvoje potrebe koje si naveo. Poseduje ARM11 procesor na 600MHz kao i neki Android telefoni, samo što je on Symbian. Baterija drži veoma dobro za razliku od ovih touchscreen telefona.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 23:11
Šta kažeš za bateriju i smartphone?
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2012 u 00:18
Šefe, lako je tebi sa tvojim akumulatorom. LOL
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2012 u 15:43
Originalno postovano od strane Dr Dragan Dr Dragan piše:

Mislis na ovaj:

Mislim sve najbolje.Koristim ga vec 2 godine,radi perfektno i po opcijama odgovara mojim (skromnim) potrebama kad su telefoni u pitanju

Valjda je taj, bila je neka prethodna verzija sa 3mp kamerom, a ovaj novi je sa 5mp kameru. Citao sam komentare na gsmareni da je neko prezadovoljan od mp3 plejera kojeg ima ovaj telefon, a neki koji nisu, jbm li gaLOL Hvala.Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2012 u 17:18
Ipak sam danas nacekao kisu i slobodnog vremena pa napravio svoju nokiu 5310, bio je problem flet kabel, 10 eura servis i sad je ko novBig smile Dok me ovaj sluzi sluzi, pa za dalje zna se, bice ovaj gorepomenuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.