| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mujini problemi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mujini problemiObjavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 02:03 |
|
Dolazi Mujo kod doktora i jada se:
Doktore imam strašan problem... Doktor:Kažite slobodno.... Mujo:Svaku mi se noć u ponoć u snu pojavljuje neki gad od patuljka Doktor:Pa?? Dođe on doktore skakućući i kaže-Dobro veče mili moj.... Ja mu odgovorim -dobro veče,onda patuljak pita-kako smo večeras.. Ja mu odgovorim-dobro smo.. A on onda pita -a jesmo piškili-ja odgovorim-nismo... I onda gad kaže -a što čekamo --I JA SE UPIŠAM U KREVET-POMAŽIII Doktor:Pa dobro čoveče što ne kažeš da si piškio?? Mujo:-Joj ja se ne sjeti-šta ti je učen ćojek....hvala puno,, Otrča Mujo kući-popi 2 bensedina,zaspa... Došla ponoć-evo patuljka: Patuljak:Dobro veče mili moj.. Mujo:Dobro veče Patuljak:Kako smo večeras Mujo:Dobro... Patuljak: A jesmo piškili... Mujo: Ni..####-JESAM JESAM-PIŠKIO SAM Patuljak:A jesmo kakili.... Mujo:Nisam.. Patuljak: A ŠTO ČEKAMO..... |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 13:43 |
|
Ej, ili trazi bolji izvor za viceve da postavis ili cuvaj ove kake za sebe.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 17:54 |
Kako misliš izvore-Pa svi vicevi koje sam ja ili neko od mojih
prijatelja pod nazivom acra izneli na forum su naši autorski vicevi-vicevi društva enigmatičara-nastali u roazdoblju 2008- 2012.Pošto smo bez prostorija-trenutno sedište nam je gostionica Mornar-Beograd.Jedina dva vica koji su iz prometa-su Piroćanac i Amerika-prvi smo usluženi sa njima u razmeni sa kolegama iz Sarajeva. Izvinjavamo se ako smo preforsirali pa su zadnjih 4-5-bili govanceta-mislili smo da je cilj pustiti nastale viceve- pa okolina da im sudi-nema vica koji je smislio jedan čovek nastaju u doskočicama i upadicama-veselog društva-slažu se ko ukrštenice-i rode se.Želja nam je bila da forum odlučuje. Nećemo više smarati-pogrešno smo procenili-nama nije cilj da ih prepričavamo-već stvaramo... |
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 18:19 |
|
...autorski? Hardly.
Ovog vica se sećam iz osnovne škole. Razlika je samo u tome što patuljak nema homoseksualne tendencije i ne govori mili moj!
![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 19:52 |
pa-da osnovna verzija je bila-dovodi mama Ivicu kod doce....
ali uz staropramen i koji dim više(duvana naravno)lol- -pa zamisli da je mujo-pa mali patuljak pederko-ovaj doda ono-ovaj ono -nadogradnja uspe ili ne-i vic plavušina posla je od tri vica spojena-nema kafane gde ga nismo ispričali da nije pala tura besplatno-jednostavno neki vic-ne podnosi papir-traži gestikuliranje-odnos lice u lice-pa kad se moj ortak unese u facu i kaže nis....-ma čekaj piškio sam a drugi -konobaru kaže a što čekamo-misleći na turu a ne govance- pa ga još više zblane pitanjem-nisi valjda mislio da će se čovek džabe usrati u gaće-a -A?- Onaj prvi već viče---trtči po pivoooo skote usra seeee konobar sav sluđen trči po pivo.... u slučaju 1 gazda preti izbacivanjem iz lokala i viče na kono- bara da je budala U slučaju dva svi stolovi okolo nude piće-Ludacima I aj ti to sad prenesi na papir tj ekran.... Al obećo sam da nećemo više smarati-ako čujemo neki dobar iz prometa-i ništa više..... Hvala na velikoj bazi odličnih viceva za kombinacije P.S. U praksi ako od 100 pokušaja jedan prođe to je ok rezultat |
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 00:06 |
|
Pa druže, autorski onda nije, kako god da ga okreneš. Nego varijacija na temu.
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |