| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
David Copperfield (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Marijana T
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
As time goes by Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 577 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: David Copperfield (1999)Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2012 u 01:11 |
|
DAVID COPPERFIELD (1999) Mini TV serija Prema romanu Čarlsa Dikensa (Charles Dickens) Scenario: Adrian Hodges Režija: Simon Curtis U glavnim ulogama: Emilia Fox ... Clara Copperfield Pauline Quirke ... Peggotty Maggie Smith ... Betsey Trotwood Daniel Radcliffe ... Young David Trevor Eve ... Murdstone Michael Elphick ... Barkis James Thornton ... Ham Peggotty Alun Armstrong ... Dan Peggotty Harry Lloyd ... Young Steerforth Bob Hoskins ... Micawber Nicholas Lyndhurst ... Uriah Heep Oliver Ford Davies ... Mr. Wickfield Antonia Corrigan ... Young Agnes Amanda Ryan ... Agnes Wickfield Ciarán McMenamin ... David Copperfield Joanna Page ... Dora Spenlow i drugi Film je snimljen prema poluautobiografskom romanu čuvenog engleskog pisca Čarlsa Dikensa. Priča o dečaku koga, nakon majčine smrti, očuh istera iz kuće. Prošavši kroz mnoge nedaće i muke u detinjstvu i ranoj mladosti, sada već zreli mladi čovek postaje slavni pisac. Mini serija sadrži četiri epizode. Ukupno trajanje 185 min Jezik: engleski Produkcija: BBC London Prevod najavila: Marijana T |
|
|
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 23:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |