| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Strategija |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: StrategijaObjavljeno: 05.Rujan/Sep.2012 u 07:01 |
|
Ubarkadirali se partizani u selu-brane se i brane-
-al džabe-Švaba više-bolje naoružani...... Partizani ni da čuju za predaju,Švabe ni da čuju da odustanu-pa seljak predlaže- A što se ne sakrijete u bunar...nit će oni vas naći,,,, nit će biti predaje....... Sakriše se partizani u bunar,u selo uletoše Švabe pa ih traže..... Al partizana nigde..... Umorio se Hans od silne potrage pa se naslonio na bunar i sam za sebe komentariše... -Vidi bunar....... -Iz bunara eho-vidi bunar,vidi bunar,,viiidii buuunarrrrr -Al je dubok... -Al je dubok,All je dubook,,Allll jeeee dddubbbokkkkkkk -A možda su unutra partizani -A možda su unutra partizani,A mmožda ssu unutra pppartizani, A možda su u šumi A moža su u šumi,A možžda ssu uu šumi,a moooždddda su u šššumi A da ja ipak bacim unutra bombu... A MOŽDA SU U ŠUMI,A MOŽDDDDA SU UUU ŠŠŠŠŠUUUUMIIII |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2012 u 20:00 |
|
a da ipak bacim bombuuu |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2012 u 20:04 |
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |