| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Amerika |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: AmerikaObjavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 21:33 |
|
Pobegli iz ove ludnice na Balkanu Mujo i Haso u Ameriku.
Mujo završi u New Yorku kao mali od roštilja,Haso u Las Vegasu.. Muji dosadilo da peče-neke glupave tortilje-pa nako nostalgičan ni sam svestan šta radi smućka desetak ćevapa pa ćopa.... Give mi five-neko naručuje.... Nako i dalje nostalgičan-Mujo zapakuje pet ćevapa pa da mušteriji. Nije više prošlo 5 sekundi da ne čuješ-Give me 5,Give mi 10, obogati se Mujo,otkupio lokal od Mexicanca,pa drugi,pa na kraju kupi lokal na V aveniji,pa tu došli jesti Rambo,pa Terminator- kamioni dolara-sve od ĆEVAPA. Dobro da bolje biti ne more-kad jedno jutro-umjesto Give me 10- - ĐE SI MUJO BRATE MOJ......... Oooo-helow Haso..... ????-Kakav ti je to pozdrav,koji se ku**c foliraš pederčino jedna - Molio bi vas da ne psujete ovo je fina radnja,,,, ??? MUJO BOLAN-ESI SE BUNJIKA NAJEO...EVO MENE IZ L.A-A DA TE VIDIM,DA SE POZDRAVIMO,IZLJUBIMO..... -Ne primamo narudžbine preko reda... -????-OŠ TI PRESTATI SRATI-JOJ SAV SE NAJEŽI OD SREĆE..ŠTO TE VIDIM ----A ŠTA TI TEK IMAM ISPRIČATI-LAS VEEEEGAS TI JE ŽIVOOOT AJ VAMO DA ČUJEŠ-SMIJAĆEŠ SE DOK NE UMREŠŠŠ-JOJJJJJJ ŽIVJELA AMERIKA..... -opet vi hoćete preko reda....... -???##-EL TI TO TAJ DIM MOZAK POPIO.... AAAAAA VIDIM JA ŠTO JE I KAKO JE....DOLAR JE TEBE IZDEGENERISO.. EEEE -STOKO,AAAA SJEĆAŠ LI SE KO SI ????? I ODAKLE SI KRENO???? VIDI STOKEEEE, NIŠTA ON,JOOOOOOJ je**m TI MATER AMERIKO ŠTA NAPRAVI OD MOG ..... MA NE PRIJATELJA,MA NE DRUGARA....MA MOG BRATA... MA I VIŠE OD BRATA...... -i opet bi vi preko reda....a još ste pogrešili adresu..... -ovo vam je ćevavapdžinica -preko putra je banka....... - |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |