| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pretraživanje po tagovima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ulinsky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 23.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Tamo daleko.. Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pretraživanje po tagovimaObjavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 02:04 |
|
Pozdrav svima.
Postoji li šansa da se na primjer kompletna baza filmova traži po tagovima releasea? Ako ne postoji, da li bi to trošilo puno vaših "resursa" da se uvede? Na primjer, ako me zanimaju ESIR ripovi, ukucam to i on mi izbaci prevode koji sadrže taj tag, ili Axxo, REFINED, AMIBLE i slično.. Nadam se da shvatate šta želim reći. Mala, a izuzetno korisna stvar, na primjer mene bi zanimali titlovi koji u svom relaseu imaju CG.. Hvala unaprijed ![]() Ažurirao ulinsky - 01.Rujan/Sep.2012 u 02:04 |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 02:39 |
|
Kakvav rezultat pretrage bi to bio kad ces dobiti 1.000.000.000 rezultate, skoro za svaki film su jedne te iste release grupe (video verzije)?
Cilj pretrage je dobiti/smanjiti sve na desetak rezultata i to je to. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
ulinsky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Tamo daleko.. Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 02:54 |
|
Ne nisu. Pogotovo kada su u pitanju grupe sa najboljim kvalitetom (Esir, Don, CtrlHD).. Dalje, vrlo rado bih pretrazio filmove koji u svoj tagu imaju KG ili CG, recimo.. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 10:45 |
|
Prijatelju, pretraga se može raditi na 1000000 načina. Na sređivanje baze smo potrošili više od dvije godine samo da bismo sve sredili prema naslovu. Vjerojatno bismo morali živjeti vječno da složimo pretragu prema uploaderu, autoru, glumcima, releaseu, broju cd-a, Ripu, kilobajtima, megabajtima, gigabajtima, terabajtima, vrsti zvuka... Uglavnom, nije to tako jednostavno kako se čini.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 11:25 |
|
Realno, tehnički izvodljivo ali praktično nije. Ima mnogo razloga, pa ne bih da ih nabrajam ali uskoro startuje poprilično naprednija pretraga, pa verujem da ćeš biti zadovoljan, bar delom.
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 14:51 |
|
Ne znam, no ako se pretrazi release "SAiNTS" siguran sam da ima najmanje 50.000 rezultate, pa zato i smatram da release nije od pomoci ako nemas tacno ime filma.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
ulinsky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 14:55 |
|
U redu, pretpostavljao sam da je tako :)
U svakom slučaju, hvala vam na brzom i korektnom odgovoru. ;) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |