| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ličani u lovu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ličani u lovuObjavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 20:32 |
|
Uleteo medved Jovi ličaninu u tor i pojeo tri ovce.
Ovaj kad je ujutro video prvo da oštri sikiru pa probudi sinove Danu i Manu-ustajte ljenčine da lovimo međeda. Ovi šta će krenu ćutke za njim-bolje na međeda nego se Jovi usprotiviti,, Nakon nekoliko sati praćenja tragova nađu oni duboku pećinu u zemlji. Vako ćemo-naređuje Jovo: Ja ću se vezati ovim kanapom i spustiti dolje-kad ubijem međeda-počeću da povlačim i popuštam kanap pa me vi izvucite-este čuli. Čuli smo ćaća! Otisne se Jovo u rupu al ni da mrdne gore ni dole... Gleda on-Mane povlači gore a Dane popušta dole kanap. Magarci!!!-dreči Jovo-mjenjajte način rada. Sad Mane poče popuštati a Dane potezati-Jovo ni da mrdne Stoko radite što jedan to i drugi-histeriše Jovo Povukoše Dane i Mane-Izvukoše ćaću iz rupe... Pljas,dum,tres,krvavu neđelju...naučiše braća-počeše spuštati ćaću... Al od silne se buke probudio i međed. Čim Jovo dotaknu dno pećine i zamahnu na međeda-međed zamahnu brže. Pošto se zatreso kanap Dane i Mane izvukoše ćaću... Vide oni ćaću kako drži sikiru-AL nema glavu Dane:Auuu đe mu je glava???? Mane:Nijesam ja siguran ni da je imo kad je kreno dolje.... Dane:Esi glup ja se sjećam da je imo ....ma sto posto... Mane:Ja ti kažem da nije-zaboravio je još sinoć u konobi... Dane:E Sad ću zvati mater paš viditi.....MMMAAAAAJJJJOOOOOOOOOOO! Iza sedam brda MATER:OOOOOOJEEEEE SREEEEĆĆĆĆOOO MMMATERINAAAAA Dane:EL ĆAAĆAA IMOOO GLAVUU KAD JE KREEENOOOO??? Mater:ZA DAAANAAS NIJEEESAMM SIGUUURNAA AL JE SINOĆ IZ NJE U KONOBI PIJEEEVOOOO.
|
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 20:41 |
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |