| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Frizer nad frizerima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Frizer nad frizerimaObjavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2012 u 21:49 |
Došo Mujo kod frizera i kad je došo na red pita ga frizer-Kako da vas Ošišam gospodine?
Mujo:Molio bi te da mi levu stranu ošišaš centimetar niže od desne. Zatim da mi na temenu napraviš rupu. Otpozadi mi desnu stranu ošišaj centimetar niže od leve. I na kraju me malo poreži po desnom uvetu. Zabezeknuti frizer:Gospoodine ja sam umetnik ja tako prosto ne želim da vas unakazim. Rasplamsali na sve spreman Mujo:A što si me onda prošli mjesec tako unakazio je**m li ti majku umjetničku!!!!!
|
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 00:49 |
Ulazi tip u doktorsku ordinaciju i zamuca:
Do-doktore po-pomažite Šta je pobogu-pita doktor. O-oće žena da me os-o-ostavi z-zbog mu-mucanja-. Ako je tako naćemo lek po svaku cenu revnosni će doktor-brzo na analize. Završi doca analize i sav zabrinut kaže tipu-vaš je problem bome težak. Pa šta je pita tip. Doktor-Znate vi imate prevelik penis-pa vam izvlači krv iz jezika te mucate. Pa šta da ra-radim pita tip. Znate....jedini lek je da vam ga skratimo na pola. Ma kra-kratti-važnija mi je ž-žena od penisa -plačućiće tip. Završi doca operaciju-ode tip kraći za ponos al sretan kući ženi. Nije prošlo 10 dana evo ga opet kod doce. Doktore žena oće nazad i mucanje i onaj komad vraćaj odma-viče s vrata. A doktor će-I-iz-vinjavam se al t-to je ne-nemoguće |
|
|
|
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 02:06 |
Pričaju dva tipa.
Prvi:Ma sve je to počelo kad sam ja kreno na pecanje... Drugi-I onda ? Prvi-Pa tako ti ja lepo namestim štapove,pa u ranac,pa mamce,pa hranilicu.. Drugi:dobro dobro požuri Prvi:Pa sednem u autobus 202-znaš to je onaj što vozi ka pančevu.. Drugi:Uf uf i onda...? Prvi-pa se spustim dole ispod mosta,pa znaš ono mestašce-nit si u gradu ni nisi-tek pokoji prolaznik dosadni prođe.. Drugi:Šta je onda bilo.... Prvi-Zabacim lepo štapove,sednem na stoličicu-i ništa. Drugi:Ma kako ništa? Prvi:Lako ništa da dodirne čitav dan,a crviće sam poneo i gliste i hleba... Drugi:SKRATI BRE ČOVEČE Prvi:Kad ono moj prijatelju pred prvi mračak udarac na prvi štap-ja kontru-al vuče iz vode ko besno ja vuci,vuci i kad sam napokon izvuko kad na udici žaba. Drugi:Jel ti to mene zaj... Prvi:Ma ne majke mi i to žaba progovori-pusti me ispuniti ću ti želju. Drugi:...žaba progovori ??? Prvi:Majke mi-al kaže beštija ako oćeš želju moraš sa mnom ljubav voditi Drugi:Nije nego... Prvi:Ja šta ću nezgodno je al želja može život promeniti-pogledam okolo-pao mračak nigde nikoga-pa mislim-ma sad ću je kresnuti pa šta bude... Drugi:Ovo više stvarno nema smisla-svega sam se naslušo al ovo.... Prvi:Ne bi ni ja verovo da me nije snašlo moj prijatelju -i tako ti ja nesretan uzmem onu žabu pa počnem sa njom ljubav voditi kad ti se ona moj prijatelju pretvori u predivnu devicu od 17 godina- TAKO JE BILO MOJ DRUŽE SUDIJA, MAJKE MI, A NE KO ŠTO ONA SADA PRIČA I LAŽE I MAŽE |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |