Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sajt za proveru Blue-ray i DVD izdanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sajt za proveru Blue-ray i DVD izdanja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sajt za proveru Blue-ray i DVD izdanja
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2012 u 21:39

Prvo se izvinjavam ako ovo ne pripada ovom delu foruma.

Zanima me sledece da li ima neki sajt na kom ukucam ime filma i vidim kada izlazi DVD ili Blue-Ray izdanje? Zasto me ovo zanima? Zato sto imam dosta novijih filmova koji mi stoje u 'your watch list' na imdb a dosta od njih su zavrsena bioskopska prikazivanja pa se cekaju izdanja za kucnu upotrebu. I da ne bi proveravao svaki put sa mesta odakle skidam filmove da li su losa izdanja (citaj cam itd) prosla i stiglo je na trziste DVD(rip) i BR(rip). Jer mnogi filmovi, verovatno zavisi od uspeha u bioskopima izlaze kasnije na BR izdanjima.

Mozda i imdb ima kada je najavljen datum izdavanja na DVD i BR ali ja nisam spazio. Mrsko mi je ovako vec postalo da svaki put pretrazujem pa bi da pojednostavim.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2012 u 22:18
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2012 u 00:22
What can change the nature of a man?

Na vrh
Chocky View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2012 u 14:10
Bice ovo dovoljno sto mi treba, hvala na pomoci  Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.