Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc za odabir modela televizora
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc za odabir modela televizora

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
dadosp View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 09:49
bas za taj model PHILIPS 40PFL5007K/12 LED LCD su mi rekli da ne podrzava DTS zvuk.. da mu media player i nije neki.. Kako radi Smart opcije.. Jel sporo radi prebacivanje kanala.. kakva je slika? I koji panel ima?
Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 09:58
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

kupila PHILIPS 40PFL5007K/12 LED LCD 

bas zbog Smart TV i mogucnosti bezicnog koriscenja tipkovnice i misa.

Jel mozes samo molim te da mi kazes jer si morala kupiti wireless adapter ili ima ugradjen u sebe?

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 22:21

Originalno postovano od strane dadosp dadosp piše:

Znaci nista ispod 40".. I obican LCD,  LED nikako! I gledati LG i Samsung!.. Sony i Philips mi niko ne pominje?!

Pa ne znam da li po svaku cenu da izbegavaš LED...ne znam ni sam šta bih. Moj Samsung je serija 6 i panel mu je daleko iznad tih ledenica, ali to mnogo prevazilazi tvoj budžet, osim ako ne nađeš negde taj pretprošlogodišnji moel (C650), pa da mu je pala cena zbog "zastarelosti" modela. Za Philips ne znam, eto Kneginja je zadovoljna. Sony zaboravi, preskup je što se tiče vrhunskih modela, a ovo od Sony-a što se valja u cenovnom rangu Samsunga i LG-a, ne bih stavio ni u toalet.

Ažurirao bobiska - 14.Srpanj/Jul.2012 u 22:23
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 07:23

Znaci nista ispod 40".. I obican LCD,  LED nikako! I gledati LG i Samsung!.. Sony i Philips mi niko ne pominje?!

nemoj da te neko čuje...

Mislim da i ti više ne znaš šta hoćeš....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 21:00
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

nemoj da te neko čuje...

Mislim da i ti više ne znaš šta hoćeš....

Wacko.. Upravo tako :) ali nakon nekog vremena sam odlucio SAMSUNG UE-40EH5450 ili LG 42LS570S Full HD LEDi Sony KDL-40EX650B .. pa cu odluciti u momentu kada budem kupovao.. koliko para cu imati u tom trenutku i koji model bude bio po dobroj ceni.. i to je to :) Zagrejao sam se bio za UE40ES6100 i Philips 40PFL5007Kali iskreno dosta su skupi :)
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 21:40
I posle svega, u obzir uzimaš Sony...?!? Paaa...dobro...
Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 22:39
Znas kako .. Vec sam se smakao od tih informacija i poredjivanja ... tako da sam se odlucio za ta tri.. i poredjao ih po interesovanju.. znaci Sony je na trecem mestu ako ova dva modela ne budu u momentu kupovine pristupacni.. A Sony EX650B je navodno dobar model.. ali on je na trecem mestu.. ali kako vidim skoro svi imaju u ponudi i ovaj samsung i ovaj LG tako da ce verovatno biti jedan od ta dva...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 23:23
Da se ne bi kajao kasnije uzmi sa sobom usb stick u kojeg ces staviti avi, mkv sa dts zvukom, sve to sa ugradjenim, nalepljenim i posebnim srt titlovima, pa probaj, ako ces da gledas filmove/serije na tv-u. I tako ces biti siguran da si uzeo pravi tv.

Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2012 u 00:12
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Da se ne bi kajao kasnije uzmi sa sobom usb stick u kojeg ces staviti avi, mkv sa dts zvukom, sve to sa ugradjenim, nalepljenim i posebnim srt titlovima, pa probaj, ako ces da gledas filmove/serije na tv-u. I tako ces biti siguran da si uzeo pravi tv.

da ovo cu uraditi sigurno.. videcu neki film koji je taman.. zbog tih mrlja... verovatno bi batman bio dobar :)
Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2012 u 13:43
Samsung 40D6000 ili 40ES5500?
Koji bi po vama bio izbor... Mislim da je i dalje 40D6000 dobar TV.. ali koje prednosti ima ES5500? i da li ih uopste ima sem sto je noviji model? Kao rezervu bi uzeo LGLS570S...

Ažurirao icemaher - 26.Srpanj/Jul.2012 u 20:45
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2012 u 20:46
Prebacen post. Nema potrebe da za svaki model tv-a da otvaras novu temu.

Ažurirao icemaher - 26.Srpanj/Jul.2012 u 20:47
Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2012 u 21:43
Oki.. Onda sta kazete D6000 ili ES5500?
Na vrh
dadosp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dadosp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2012 u 23:30
uzet es5500 .. 40 incha.. kablovska televizija prikopcana sa analognim signalom.. i moram da vam priznam.. da sam znao da ce ovaka slika da bude, sa svim tim sumovima, kockicama, loptica na teniskom mecu odjednom nestane.. uzas.. nikada, nikada ne bi kupovao LCD televizor.. ovo je takoreci blagi uzas! Moj crt tv star 20 godina daje 100 puta bolji sliku! pa sta je ovo ljudi.. pa zar niko nije mogao da kaze da jos nije vreme LCD televizora.. Da je kod nas sve to jos smece.. 550 evra dao u madjarskoj.. bolje da sam za te pare kupio super CRT TV i poveo celu familiju i drustvo na veceru u najbolji restoran u gradu!
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2012 u 23:49
Pročitaj ovaj članak i biće ti sve jasno: http://hometheater.about.com/od/televisionbasics/qt/analoghdtv.htm

Drugim rečima, pusti neki Full HD film i videćeš da TV daje super sliku. Dakle nije on kriv neko krš kablovska televizija/provajder.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2012 u 07:04

uzet es5500 .. 40 incha.. kablovska televizija prikopcana sa analognim signalom.. i moram da vam priznam.. da sam znao da ce ovaka slika da bude, sa svim tim sumovima, kockicama, loptica na teniskom mecu odjednom nestane.. uzas.. nikada, nikada ne bi kupovao LCD televizor.. ovo je takoreci blagi uzas! Moj crt tv star 20 godina daje 100 puta bolji sliku! pa sta je ovo ljudi.. pa zar niko nije mogao da kaze da jos nije vreme LCD televizora.. Da je kod nas sve to jos smece.. 550 evra dao u madjarskoj.. bolje da sam za te pare kupio super CRT TV i poveo celu familiju i drustvo na veceru u najbolji restoran u gradu!
Da u pravu si, sve je to smece, u stvari vise ti imas problem sa signalom koji je ocajan, ja sam kupio jedan i naravno prodao i uzeo polovno ovako nesto, jeste prevazidjeno ali meni ne treba TV da se kurcim pred drugarima nego da uzivam u slici....

Naravno, to je jedino sto sam mogao da uradim, signal je takav kakav je...

Ažurirao JOBAH - 14.Kolovoz/Aug.2012 u 07:17
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2012 u 11:42

Izvini druže, ja ne mogu prestati da se smejem. I ja se slažem da si trebao povesti prijatelje na večeru i bataliti tv i kupiti neko staro go*no i poštediti nas muka.

Ali super CRT tv LOLLOL, zar tako nešto postoji?

Ti su prvo trebao da se upoznaš za osnovom HDTV i da se javiš za pomoć, povodom kupovine tv. Jer, da si rekao da nemaš pojma o HDTV, mi bi ti lepo rekli, da je rezolucija analogne televizije XY puta manja i kad je "razvučeš" na rezoluciju tv, da ćeš dobiti to o čemu pričaš. Ali ne, ti si ćutao sve vreme i pravio se da znaš neke stvari, a moja baba zna više nego ti. Izvini, ali je tako. Ja znam da si ti kupio super tv i kad ubaciš neki HD materijal i sam ćeš to zaključiti (a ima i gomila HD kanala preko kablovske), ali ti si hteo da te analogne kanale gledaš u HD rezoluciji, a to nema ni na marsu..... Kako god, pare nisi bacio, kupio si dobar tv, a to što si očekivao nešto drugo, to si sam kriv......
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2012 u 21:57
Za taj novac si mogao da uzmes 46-50" HD ready plazmu i da uzivas u bilo koji ulazni signal, bilo to kablovska ili full hd filmovi.
Na vrh
SAFA75UE View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SAFA75UE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2012 u 12:29
I ja bih vas zamolio da mi preporučite neki LCD/LED od 37'' ili 40'', u cenovnom rangu do 400 evra iliti 45-50 hiljada dinara maksimalno. Jedan ortak mi je preporučio ovaj model: Philips 37PFL3007H LCD. Da li neko ima kakvog iskustva s njim? Bobiska, posle se bakći sa Amiko Alienom, sad mi treba konkretna pomoć i savet!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.