| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Children of the Dog Star (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Children of the Dog Star (1984)Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2012 u 13:48 |
|
Djeca sa Pasje Zvijezde
Trajanje: 30 min. Broj Sezona: 1 Broj Epizoda: 6 Zemlja: Novi Zeland Jezik: Engleski Redatelj: Chris Bailey Scenarij: Ken Catran Uloge: Sarah Dunn, Jeison Wallace, Hamish Bartle Žanr: Znanstvena Fantazija | Triler Snimano na Lokaciji: Auckland, Novi Zeland Web: IMDb, en.Wikipedia Radnja: Gretchen provodi praznike na farmi svog ujaka. Sprijatelji se sa problematičnim Maorskim dječakom Ronnyjem i Bevisom, sinom pogatog poslovnog čovjeka, koji voli posmatrati ptice. Bevisov otac pokušava isušiti močvaru kako bi sagradio luksuzno naselje, ali Ronnyjev ujak je čuvar tradicionalnog Maorskog Tapu nasljeđa na močvari. Močvara se ne smije dirati, jer u njoj spava nešto što se ne smije probuditi. Naposlijetku, djeca otkriju ostatke drevne svemirske sonde Kolob. Kako počinjuskupljati dijelove koji fale, počnu se dešavati čudne stvari. Sonda je bila jedna od tri koje su poslane na Zemlju da bi poučavale ljude znanosti. Youtube: |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2012 u 17:00 |
|
Našao sam torrent, kome treba neka se javi.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2012 u 11:54 |
|
Ima i neka mkv verzija, 1 gb po epizodi. Mislim da serija nije izašla na Blu-rayu, pa mi je to čudno. Po logici mislim da je to 1080p.
kome treba neka se javi. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |