Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Euro 2012
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Euro 2012

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2012 u 09:39
Nažalost i ja sam navijao za Talijane. Bojim se da će se sad i drugi odvažiti igrati ovakvu igru bez napadača. Bojim se da ćemo uskoro slušati komentare tipa "može li se sustav 4-6-0 nositi sa sustavom 5-5-0". Jebeš nogomet bez napadača i golova.

Najbolje se to vidjelo kad je ušao Torres. On jednostavno nije na istoj "valnoj duljini" sa ostalima. On primi loptu i sjuri se prema golu za razliku od ovih ostalih "dodavača".

Talijani su svoje napravili protiv Nijemaca. Jučer su im na naplatu došla ona dva dana manje odmora prije utakmice sa Nijemcima.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2012 u 00:09
Na žalost i ja sam navijao za Italijane:)
Mislim da se posle ovoga sa sigurnošću može reći da je nadjena nova formula za pobedu.Igrui su obeležili kroz njenu istoriju mnogi igrači ali i treneri koji su joj podarili sisteme.Svi su uživali pedesetih u madjarskoj lakoj konjici,brazilskoj sambi,nakon koje je došao hererin katanačo .Ljubitelji fudbala su izgubili veru u igru ali se onda pojavio Flying Dutcman (Johan Krojf)tj .totalni fudbal koji je demonstrirala Holandija....Da ne bih drvio,preći ću na stvar
Igra Španaca jeste nova revolucija u fudbalskoj igri ali je potrebno vreme da to ljudi prihvate.Ne vidim prosto kako bi se neka vrhunska ekipa igrajući sistemom 4-4-2 ili nekim drugim koji podrazumeva manje veznjaka od španskog tima uspela da suprotstavi do kraja kako valja.Kapa su penali.
Brazil ili Argentina verovatno mogu da izvedu 11 tehnički nadmoćnijih fudbalera od Španije ali ti tehničari vole da nose loptu u nogama,da se igraju fudbala.Španci igraju tika-taka fudbal bez nošenja lopte u nogama,već sve rešavaju kratkim pasovima,a svaku grešku kažnjavaju.Njihova igra u odbrani impresionira.Oni brojem igrača guše.Za takvu igru je potrebno pronaći kontra igru tj kontra taktiku koja će dati mogućnost protivniku da iskoristi kvalitet svojih igrača.Ako se ovako nastavi,broj poraza Španije u narednim godinama će ličiti na dominaciju Barse.Uzimaju 12 trofeja od mogućih 15 ,a ostali se zadovoljavaju ponekom titulom ,i od njihovih retkih poraza prave mit o sebi.

Krojf je sproveo totalni fudbal prilagodjen španskoj školi u mladjim kategorijama Barse,a mi sada gledamo Špance i dosadjujemo se.Mora se priznate,ovo je novi nivo fudbalske igre

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.