Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem u kompu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem u kompu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ashtray View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem u kompu
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 19:59
Molim da mi neko kaže zašto bi mi se kompjuter resetirao kad igram igre
On se kad igram neku igru recimo pola sata resetira i pokazuje windov u kojem piše : Your system has recovered from a serious error
Molim pomoć
Life is a game
So, play it!
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 20:58
E evo neki opis kvara
Kompjuter radi normalno kad slušam mjuzu , gledam filmove , kad sam na netu... Al kad igram neku igru mogu je igrat nekih 20-30 minuta pa se onda kompjuter resetira iz chista mira
Molim sve koji su imali slichan kvar da mi kažu u chemu bi mogao biti problem....
Life is a game
So, play it!
Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 21:03
može bit da ti se komp pregirjava,da ti se na kuleru nakupilo prašine pa se ne okrece,isto to i za graficku vrijedi ako ima aktivni kuler,može bit da je napajanje slabo...

napisi koju konfu imas i napajanje pa cu ti tocnije reci....
Get It On Tha Floor

Ol' School...
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 21:16
Ja ist brije da je problem u hlađenju al ja na grafichkoj nemam hlađenje jer je pasivno
Grafichka : Ge force 4 MX440 64 ram-stara je i mislim da ona sere ili možda RAM-i
Nevjerujem da je riknulo napajanje
Life is a game
So, play it!
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:02

da je napajanje riknulo nebi mogo komp uopce upalit.skini kuler s graficke i dobro ga ocisti i pogledaj temp. proca u biosu.

problem moze bit i u driverima od graficke.mom frendu na istoj toj kartici se komp prilikom igranja svake igre resetirao upravo zbog drivera.u ve-milu su mu stavili neke novije pa mu je sad sve ok.

koji proc imas?  koji kuler na procu imas? kolko napajanje imas?

registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:13
Procesor 2.4
Kuler nemem pojma
napajanje je 400W
Life is a game
So, play it!
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 22:14
Problem nije u driverima jer imam nove
Life is a game
So, play it!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 23:14
Ram definitivno,još ako ti se resetira uz plavi ekran i dolje ti piše nv4_disp.dll ili neko slično sranje.Isto me izbacivao iz igara bez obzira kako dugo igrao,nekad poslije 5 min,nekad igram cijeli dan pa ništa.Ako imaš dva ram modula izvadi jedan i igraj neku igru koja naliježe na ram jako ili memtest pokreni ili nešto tako.Ostavi ram dok te ne izbaci,a ako ne izbaci stavi drugi da vidiš hoće li te on izbacit(prvi izvadi).Tako ćeš jedino znat u čem je kvaka.Ovo napravi PRVO prije negoli počneš drkat po grafičkoj jer ćeš još nešt stvarno sjebat.
Kuler je vjerojatno box za P4,foxtron,fox_nešto.Nemogu se sjetit kako su se zvali.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 14:13

Možda ti je namješteno da ti se gasi komp pri određenoj temperaturi!

Tako je meni prije bilo pa sam isključio.

A možda ti je problem u virusima i trojancima....................

Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 14:50
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ram definitivno,još ako ti se resetira uz plavi ekran i dolje ti piše nv4_disp.dll ili neko slično sranje.Isto me izbacivao iz igara bez obzira kako dugo igrao,nekad poslije 5 min,nekad igram cijeli dan pa ništa.Ako imaš dva ram modula izvadi jedan i igraj neku igru koja naliježe na ram jako ili memtest pokreni ili nešto tako.Ostavi ram dok te ne izbaci,a ako ne izbaci stavi drugi da vidiš hoće li te on izbacit(prvi izvadi).Tako ćeš jedino znat u čem je kvaka.Ovo napravi PRVO prije negoli počneš drkat po grafičkoj jer ćeš još nešt stvarno sjebat.
Kuler je vjerojatno box za P4,foxtron,fox_nešto.Nemogu se sjetit kako su se zvali.

Ja isto mislim da su Ram-i al imam 256DDR 233Mhz u komadu pa mislim da je najbolje kupiti još 512
Jel je bolju u komadu ili po 2x256
Life is a game
So, play it!
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 14:52
Virusi i trojanci nisu jer sam komp formatiro x-puta i uvjek isto i da nekad mi se pokaže error na plavom ekranu.
Life is a game
So, play it!
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 16:37
2x256 je bolje jel onda rade u dual channel modu naravno pod uvjetom da ti maticna podrzava dual channel. al uzmi ddr 4oomhz mala je razlika u cijeni a velika u perfomansama.
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
ashtray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashtray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 17:36
Može li mi ko preporučiti kakvu grafičku koja solidno radi a da cijena nije velika
Life is a game
So, play it!
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 19:34
geforce FX ........
Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 19:51
6600 obicni 1000kn
9600 650kn
9550 400kn+(zavisi od verzije)
polovni radeon 9500/9700

ak je noname napajanje moze bit da ne moze povuci dovoljno struje za sve komponente......
Get It On Tha Floor

Ol' School...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 22:54

Po meni je također do memorije,.. imao sam sličnih problema kad sam kupio dodatnu pločicu rama koja se u dualu klala sa ovim pločicama od prije što mi je otkrio mamtest i prckanje po tome (skini ga nije težak ni megu) i sad sam samo izrootirao plocice po slotovima i sad radi  super.... Kreni od toga ak ti napravi pass bez erorra onda pokušaj pogledat što ti je sa hlađenjem...

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 22:56

probaj rijesiti problem ovako:

Klikni desnom tipkom na My Computer>Properties>Advanced i pod Startup and Recovery klikni Settings i sad pod System failure iskljuci Automatically restart

To je za XP OS

probaj ja sam tako rijesio problem

kick-ass
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2005 u 18:04
ti si upravo riješio problem star 3 mjeseca
To sam ja...
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2005 u 22:47
Formatiraj disk, i nasnimi sve nove drivere i radit ce super :=)

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.