Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Finale UEFA Liga prvaka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Finale UEFA Liga prvaka

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Ligu prvaka osvaja?
Izbor Glasova Statistika ankete
5 [45,45%]
6 [54,55%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 23:16
ROFL
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 01:13
I tako ja mnogo zavidim navijačima Čelsija iz Žitorađe, Blaca, Brusa, Krnješevaca, Erdevika, Krušedola, zatim navijačima Barselone iz Bibinja, Okučana, Perleza, Pazara, Gnjilana, Brdeža, Draginja, navijačima Mančestera iz Šimanovaca, Buđanovaca, Nikšića, Malovana, Tolmina, Idrije...
Što se i ja jednog dana nisam probudio i skontao da sam hard core navijač Čelsija, Intera, Arsenala, Bajerna ili sličnog giganta, nego mi prokleta sudba uvali ljubav prema maleckom Lutonu s kojim stalno tavorim po beton ligama. E, crni živote...

Ažurirao Bardemov sin - 21.Svibanj/May.2012 u 01:16
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 01:44
Uvek sam navijac Bayern,i kad gubi i kad pobedjuje...svaka cast za Luton
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 01:54
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 11:43
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
zvonkina1a View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonkina1a Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 22:15
@Bardemov sin
Glavno da si ti naveo i Madrid među svim tim klubovima, to je glavno!
Ne voliš Real, ha?
Na vrh
Bardemov sin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardemov sin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2012 u 23:51
Originalno postovano od strane zvonkina1a zvonkina1a piše:

@Bardemov sin
Glavno da si ti naveo i Madrid među svim tim klubovima, to je glavno!
Ne voliš Real, ha?

Sudeći po strelicama koje sevaju iz tvojih reči, deluješ mi kao član prve ekipe madridskog kopa, ako ne i jedan od momaka sa šipke.

Naravno da ne volim Real!!! ja sam vatreni pristalica ekipe sa Kalderona! To je glavno.

Ažurirao Bardemov sin - 21.Svibanj/May.2012 u 23:53
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 17:05
Čelsi sa više sreće nego pameti uze LŠ... 

A što je najjače Roman će izgleda da uruči otkaz Di Mateu. Sramota, donese mu prvu titulu LŠ i ovaj da mu ne pruži šansu makar još jednu sezonuThumbs Down
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 17:47

Pominje se Atletiko,moj omiljeni klub u Španiji.Atletiko Madrid će iduće sezone osvetlati obraz radničke klase Madrida u Ligi šampionaLOLUvek su mi bili simpatičniji od komšija na čijem stadionu publika maše belim maramicama kada iskazuje nezadovoljstvoLOLUšli su mi u srce dok je legendarna barabčina Hesus Hil bio predsednik kluba

Imaju najodanije navijače

Imaju najodanije navijače http://www.youtube.com/watch?v=2qf3A5xY6nM&feature=related

Najboljeg trenera http://www.youtube.com/watch?v=dKHDBmV5nbk&feature=related

A tata Hesus ih je pratio u stopu sa ispadima LOLhttp://www.youtube.com/watch?v=YycOiakbsus

Danas ih predvodi Falcao.Osvojiše Ligu Evrope.Biće zabave na Visente Kalderonu:)

Roman tera Di Matea,a Hesus je svojevremeno podigao biste Radomiru Antiću i Milinku Pantiću ispred stadiona,kada su osvojili duplu krunu u Španiji

Ažurirao seaport - 22.Svibanj/May.2012 u 17:50
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 17:56
Originalno postovano od strane seaport seaport piše:

Imaju najodanije navijače http://www.youtube.com/watch?v=2qf3A5xY6nM&feature=related

Stavio si krivi video. LOL

Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 18:33
Originalno postovano od strane Chuck Norris Chuck Norris piše:

Čelsi sa više sreće nego pameti uze LŠ... 

A što je najjače Roman će izgleda da uruči otkaz Di Mateu. Sramota, donese mu prvu titulu LŠ i ovaj da mu ne pruži šansu makar još jednu sezonuThumbs Down

Verujem da je upravo to razlog otkaza! Wink
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2012 u 19:51
Sigurno jeste... ali ipak nije u redu, da nije bilo Di Matea 99% ne bi ni igrali ligu šampiona sledeće sezone

Na vrh
zvonkina1a View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonkina1a Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2012 u 22:53
Da je imao puno sreće to zna i budala jer je praktički napravio čudo! Al da je čovjek griješio u taktici i odabiru igrčca to baš i ne stoji. Čovjek je izvukao maksimum maksimuma iz ove ekipe al to Abramovič koji nema pojma o nogomet očito ne vidi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.