| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
hal.dll file missing? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
enad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: hal.dll file missing?Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 14:20 |
|
"Windows could not start because the following file is missing or corrupt: C:\
Ovako, jucer mi se ovo pojavilo kad mi je necak ugasio laptop. Kad ga startam pojavi se crni ekran, na kojemu ovo pise. Imam dvije particije. Prva je oko 60GB a druga oko 160GB. Na ovoj manjoj se nalazi windows xp, a na drugoj filmovi, muzika... itd. Inace kad mi se dogodi neko sranje napravim recovery sa Acronisom. Ima godinu dana da sam napravio TIB file sa osnovnim stvarima koje mi trebaju. Ali sada sam se zajebao, jer sam na unatrag par dana sortirao neke svoje osobne slike citac mi vec dugo ne radi kako treba. Inace ga i ne koristim uopce zadnjih godinu dana. Kad to nije uspijelo izvadio sam Hard disk i umjesto njega stavio drugi koji imam od 60Gb, i instalirao novi windows. A ovaj od 250GB sa podacima sam stavio u, kako se ono vec zove, ona transcendova kutijica, te ga spojio na laptop. Plan mi je bio: da skinem taj famozni hal.dll i stavim ga manualno u tu sjebanu windows particiju, system32 folder te vratim hard disk natrag u lap top. I da sve ispadne super i sebe da hvalim kakva sam jebena face koja je sredila to sranje!!! Ali...corak, nisam uspio ni otvoriti tu particiju. Kliknem na nju i jedino sto se dogodi je da izadje opcija: zelim li formatirati? je**m ti to formatiranje, htia sam odmah razbiti cili laptop. Sad sam poceo trazti nekakve particion HDD recovery data program, master ovo, ultra data save this, ono, blabla... Vec sam ih probao nekoliko, ali nista. Jos ih imam par probati, sta sam ih skinuo. Eto da i konacno postavim pitanje, ima li neko nekakvu drugu ideju kako rijesiti problem? Ili ako nema rjesenja, da mi barem predlozi neki "mean motherfucking recovery partition machine", odnosno program? Samo da izvadim te stvari sta mi trebaju. Nadam se da da sve ovo sto sam napisao ima nekakvog smisla Unaprijed hvala! Inace nisam neki expert u ovome, samo citam tutoriale i savjete radim sta pise. Pola toga nikad ni ne razumijem sta znaci, ali uvijek sam do sada dosao do zeljenog cilja...odnosno, sve do sada.
Ažurirao enad - 13.Svibanj/May.2012 u 14:22 |
|
|
http://www.spill.com/
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 15:03 |
|
Ima milon načina al' ajde ti skini "Hiren Boot CD" image, snimi ga na disk, bootaj na tom kompu, učitaj "Mini Windows XP" aplikaciju, spoji na to računalo nekakav eksterni hard disk sa dovoljno prostora i prebaci si sve što želiš na njega. Vidjet ćeš, poprilično je jednostavno.
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 20:20 |
|
Ako ga ima Win CD onda pokusaj kopirati od CDa.
Kako kopirati? Ovde imas primer za najcece izgubljeni fajl za startovawe Win. ali svejedno je koji fajl nedostaje Na to umesto da kopiras ntldr/ntdetect.com , ti kopiraj hal.dll Znaci, prvo optvori Win CD i nadji gde se na njemu nalazi hal.dll pa onda ubaci CD u tvoj komp i umesto copy e:\i386\ntldr c:\ copy e:\i386\ntdetect.com c:\ ti copy e:\WinCD\NekiFolder\hal.dll c:\Windows\system32\ Ažurirao prijatel-MKD - 13.Svibanj/May.2012 u 20:21 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
enad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2012 u 10:54 |
|
Nista nisam uspio ni poceti od savjeta sta ste mi predlozili. Citac je definitivno otisao kvragu, niti cd ni dvd ne cita i niti przi vise. Ali uspio sam vratiti sto mi je trebalo, te napravio data recovery sa acronisom. Uspio sam vratiti slike sa nekim MiniTool Data Recovery. U svakom slucaju puno hvala na savjetima.
|
|
|
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2012 u 17:44 |
|
Nisi probao HIRENS BOOT CD? Probaj obavezno, svidece ti se neke opcije koje taj disk ima. Mocna stvar Ažurirao BELI - 14.Svibanj/May.2012 u 17:44 |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
enad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2012 u 18:05 |
|
Ma nije stvar u probati, nego mi CD DVD-ROM vise ne radi kako treba. Pržiti ne mogu, a cita svaki, ne znam, deseti disk. Jucer sam downlodao hirens, probat cu kad promjenim rom za koji dan, pa da vidimo sta se nudi
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2012 u 23:44 |
|
Možda si trebao da probaš Restore point. Obično se kod instalacije i brisanja(pa makar i slučajnog) nekog važnog fajla, pravi Restore point. Povratkom na vreme pre tog dešavanja možda ćeš otkloniti kvar.
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2012 u 00:19 |
Ne funkcionise Restore point na XP SP3 nikako, ni preko Safe Mode. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |