| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Looper (2012) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2012 u 09:58 |
|
Ja tako volim da citiram šefa i tako mi je žao što i ovde moram da se složim s njim. Such a disappointment Such a waste of my time... Da sam bar peglala ne bi mi ovako bilo žao, jer bi bar nešto dobro proizašlo iz tih skoro 2h... Zašto li je Brus naveden kao glavni glumac, kad to nije? Odgledah ceo film sa Brusom, a da ni jednom nism primetila i osetila onaj njegov dobro poznati šmek. Gurnut u stranu zbog glumca koji je (da ne bih ponovo citirala šefa- pomisliće neko da se šlihtam ) toliko pogrešno odabran za ovu ulogu da to boli! Lik je toliko...tako... neverovatno...(nemam adekvatnu reč)... Da nisam mogla ni na momenat da se povežem ni sa likom koji tumači ni sa pričom koju mi servira... Posle celog filma meni je samo ostao utisak kao da je ceo film reklama za tog glumca... Ali, jedna od onih pompeznih reklama za proizvod koji ja nikad neću kupiti... Priča odlično smišljenja, prosto mami da se odgleda, ali tako loše sprovedena u delo da to boli. O, Bruse, zašto si mi ovo uradio? ![]() ![]() ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
deda vlada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 19:00 |
|
|
može se gledati, nije toliko dosadno jer ima akcije.
|
||
![]() |
||
ivan-macanga
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2017 u 19:22 |
|
|
da budem iskren - odustao sam sa gledanjem nakon 15 minuta ...po komentarima vidim da nisam pogrešio
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |