| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem s kompjuterom |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 10:20 |
|
Neću više da ti pišem o kuleru i procesoru - dovoljno je rečeno. Testovi koji si uradio pokazuju generalno dobra očitavanja (mada to ne mora ništa da znači). Naime, ako se radi o komponenti koja je "delimično" ispravna, to je kvar koji se najteže dijagnostikuje kod kompjutera. Test hard diska ti pokazuje da imaš problema sa kablom, ali to može i ne mora ništa da znači. Jednostavno lagano pritisni kabal hard diska u HDD i na ploču, pa ponovi test da vidiš da li ćeš imati ista očitavanja. Nova elektronika hard diskova je jedno veliko s... tako da nemam poverenja u HDD-ove generalno... Dalje - temperatura ti je po ovim testovima generalno u okvirima normale (što opet ponavljam ne mora ništa da znači, jer ako je problem kao što sumnjam neka komponenta koja delimično radi, onda to testovi i ne mogu da pokažu) - ali, vredelo je proveriti i to. Dalje, rad procesora mi se na onom testu ne sviđa, jer "zakuca" na 100% i drži tako neko vreme. Ali, možda je program takav da pokazuje duže trajanje opterećenosti procesora na 100%. U principu, možeš to da pogledaš i u task menadzeru - pokreni više programa odjednom koji će da opterete procesor i pogledaj da li će da "zakuca" na 100% duže vreme... Pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 14.Ožujak/Mar.2012 u 12:14 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 11:55 |
|
Stavio sam sata kabl u drugi slot i sada mi više ne koči. Bar prethodnih 5-6 radnih sati
![]() Ne bih da se radujem pre vremena, jer se dešavalo i ranije da mi 2-3 dana zapucava pa ja onda (kao) nešto uradim i komp prestane da zeza, ali posle nekog vremena opet počne da koči. Taman sam hteo danas da ga nosim na servis, ali sada ću ipak malo sačekati da vidim je li moguće da je problem bio tako banalan. U svakom slučaju ću promeniti kuler ovih dana ![]() Hvala vam svima na pomoći i angažovanju i javljam ako bude nekih obrta ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 11:58 |
Meni možeš javiti sa nekoliko piva.
![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 12:21 |
|
Javljaš se tek sada
Gde si bio kada mi je bilo najteže?Nema veze, pošto si notorna bitanga, može pivo
|
|
|
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 12:37 |
Pa...čekao sam da ponudiš pivo!
![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Dark442
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: RH Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2012 u 13:07 |
|
promjeni sata kabel,to ti je danas sve samo smeće,malo se zagrije pa se izobliči i više nema dobar kontakt,slažem se s ostalim gore rečenim provjeri i to ali prvenstveno uloži malo više para i kupi bolji kabel za hdd,nemoj one crvene koje prodaju u svakoj trgovini.po prvim simptomima koje si napisao sumnja pada na ram i hdd(u vezi blokiranja kompa).iz testova koje si napravio vidi se sumnja u kabel pa bi ti to trebalo biti poticaj da ga promjeniš,te potom ostali testovi.A usput i hdd od samsunga? da je tv ili mikrovalna onda da ali hdd ne.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |