Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć oko izbora fotoaparata
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć oko izbora fotoaparata

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć oko izbora fotoaparata
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 18:43
Ovako, treba mi nešto 70 do 100 eura, eto da je solidan i ok za te pare.

Možda od ovoga nešto, na to sam naišao sinoć u radnji:

http://www.gigatronshop.com/digitalni_foto_aparati/canon_powershot_a800_red_torbica-10976
kod nas je 75e.

http://www.jjmehta.com/products/sonys3000.html 70e

http://www.dpreview.com/products/sony/compacts/sony_dscw510 90e

Ako neko ima nešto od toga ili sličnog ranga, a da je zadovoljan (pa bih se ja raspitao mogu li ga naći), biću zahvalan na pomoći Smile

Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 19:20
Ja mogu da ti kažem da sam svojim Olympusom Vg-120 izuzetno zadovoljan. Kupio sam ga pre 3 meseca, i pokazao se odlično. Kada mu se doda memorijska kartica, savršen je za prosečnog korisnika, kojim se smatram. Meni nije potrebno da mogu da slikam bubamari testise, nego da dobijem kvalitetne fotografije.Smile

Naravno, ovo je potpuno subjektivan pogled.

“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 22:25
Tako nešto i meni treba, uzeću u obzir i ovaj. Malo me buni što je s litijum jonskom baterijom, ne znam da li da idem na varijantu sa AA baterijama na punjenje, mada i nije toliko bitno.
Hvala. Thumbs Up
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 23:10
Originalno postovano od strane Alexander Supertramp Alexander Supertramp piše:

Tako nešto i meni treba, uzeću u obzir i ovaj. Malo me buni što je s litijum jonskom baterijom, ne znam da li da idem na varijantu sa AA baterijama na punjenje, mada i nije toliko bitno.
Hvala. Thumbs Up

Pazi, da budem iskren, meni baterija bogami izdrži. Ne mogu reći da slikam svaki dan po 100 slika, ali na svaka 2-3 ide oko 50-60, pa brisanje, pa pregledanje...Elem, kao što rekoh, nisam stručnjak, ali preporučujem.Wink (sa druge strane mi je neobično da nemamo i nekog ko se razume u ovo?!LOL)
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 23:11
Imamo, Acana, ali kak njega nikad nema onda nema ni vajde od njega... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2012 u 10:14
Imamo mi još članova koji se bave (ameterski) umetničkom fotografijom, ali to je kao da ljubitelja Mercedesa pitaš da li da kupiš Juga 45 ili 55 LOLNemojte me pogrešno razumeti, kad su fotoaparati u pitanju i ja vozim jugića LOL - preveze me od tačke A do tačke B, a trenutno mi više niti treba niti mogu Wink

Ažurirao bojanadj - 02.Ožujak/Mar.2012 u 10:16
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Beca011 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beca011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2012 u 14:25
Kao ljubitelj dobrih fotografija preporučujem ti Nikon. Imala sam i Canon, i Olympus ali Nikon mi je pravio vrhunske fotografije i kad sam imala onaj sa 3 mpix a tek sad kad imam sa 14mpix. U one ostale nijanse se ne razumem baš najbolje ali koji god model da izabereš mislim da nećeš pogrešiti. AA baterije poprilično dugo traju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2012 u 18:24
Pa i ja mislim da će biti ok bilo koji da uzmem, ali uvijek komplikujem kod takvih stvari. Hvala. Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2012 u 18:39
Originalno postovano od strane Alexander Supertramp Alexander Supertramp piše:

Pa i ja mislim da će biti ok bilo koji da uzmem, ali uvijek komplikujem kod takvih stvari. Hvala. Smile

Teši se što nisi žensko i što nisi krenuo da kupuješ šminku...znam da deluje sve isto, ali veruj mi ni posle sat vremena nisam sigurna šta da uzmem LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2012 u 23:13
Uzeo sam ovaj Canon, e sad viđećemo kako će se šminka pokazati Smile
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 13:56
Kada kupujete amaterske fotoaparate, jedini pravi izbor je Canon, a kod DSLR aparata Nikon je bez premca. Sve ostalo zaobići u širokom luku.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2012 u 18:46
Sad imam jedan problem. Ne mogu da prebacim veće video fajlove na PC. Slike i kraće snimke bez problema, veće (oko 500 mb su) kopira u fajl 0 bytes.
Na vrh
Lepi Dzoni View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lepi Dzoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2014 u 16:55
Kupio bih digitalni fotoaparat od oko 250-300 evra. Uslov je da snima fullHD video i da ima dobru stabilizaciju slike. Veliki i širokougaoni zum bi bio poželjan. Ima li ko kakva iskustva i šta bi bio "best buy"?
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 19:25
Za taj novac možeš da kupiš čini mi se čak i nov DSLR
Npr Nikon D3100 sa kit objektivom 18-55mm VR (Vibration Reduction)
ili Canon 1100D + 18-55mm IS (Image Stabilization).

Ažurirao Wuk86 - 11.Lipanj/Jun.2014 u 19:27
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.