Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Profil clana - titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Profil clana - titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Profil clana - titlovi
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:28

Da li bi bilo poželjno i tehnički izvodljivo da se u profil člana doda pretraga za titlove (normalno, mislim na pretragu titlova koje je napravio taj član čiji je profil)?

Lično mislim da bi bilo poželjno, kako zbog prevodilaca, tako i zbog članova. 

npr. često prevodiocima zatreba da potraže neki svoj titl (zbog ispravke, dorade i slično), a članovi pretražuju zbog drugih razloga...

p.s. neko moje jutarnje razmišljanje Smile

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:29
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:41
U delu sajta sa prevodima bice dodata opcija: pretraga po uploaderu, ako si na to mislio?
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:47

Mislio sam da se doda ovde u našem profilu kad pišemo na forumu  u padajućem meniju kad se "klikne" na ime gde stoji (Profil člana, Pronađi postove člana, Poseti WEB sajt člana, Dodaj na listu prijatelja), ili u sam Profil člana koji se otvori iz tog menija.

Ali, i bilo kakva pretraga po uploaderu bi za mene lično završila posao.

Hvala na odgovoru.

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 17:10
NeštA poput onog š'o ima na podnapisima...odavno!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 18:03
Ne znam, šta?
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 19:49

Da li je ova tema greškom zaključana?

http://forum.titlovi.com/profil-clana-titlovi_t46085.html

Naime, vidim da je Darije u zadnjem postu teme postavio pitanje, pa hteo sam samo da dodam ovu sliku:

da objasnim na šta sam konkretno mislio obzirom da sam ja bio započeo tu temu. Inače, ako je tema zaključana namerno iz bilo kojih razloga može i da se skloni, a ako je greška u pitanju čisto sam eto hteo da dodam tu sliku.

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 23:42

I Ja sam se baš zaprepastiJo...upita, pa zaključa...sigurno je greška!!

p.s. baš ovo š'o snajp iscrt'o, s tim što ima dve opcije "Svi titlovi ovog korisnika" i "Svi autorski titlovi ovog korisnika"

Ažurirao Dibidus41 - 14.Veljaca/Feb.2012 u 23:44
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2012 u 02:52
Kolega Snajp, shvatio sam i prvi put i videću šta se dâ uraditi.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2012 u 03:17

Nisam ni sumnjao u to, znam da mnogo bolje poznaješ forum od mene, i to je više bilo konkretizovanje onog na šta mislim zbog ostalih članova koji bi eventualno pročitali post (u krajnjem je nebitno, došla mi je poruka, napravio sam one slike, pa kad sam hteo da postujem video sam da je zaključana tema). 

U svakom slučaju, kao i uvek - lagano i opušteno, rešiće se ovako ili onako. 

Veliki pozdrav. Snajp 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.