| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Profil clana - titlovi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Profil clana - titloviObjavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:28 |
|
Da li bi bilo poželjno i tehnički izvodljivo da se u profil člana doda pretraga za titlove (normalno, mislim na pretragu titlova koje je napravio taj član čiji je profil)? Lično mislim da bi bilo poželjno, kako zbog prevodilaca, tako i zbog članova. npr. često prevodiocima zatreba da potraže neki svoj titl (zbog ispravke, dorade i slično), a članovi pretražuju zbog drugih razloga... p.s. neko moje jutarnje razmišljanje Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:29 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:41 |
|
U delu sajta sa prevodima bice dodata opcija: pretraga po uploaderu, ako si na to mislio?
|
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 01:47 |
|
Mislio sam da se doda ovde u našem profilu kad pišemo na forumu u padajućem meniju kad se "klikne" na ime gde stoji (Profil člana, Pronađi postove člana, Poseti WEB sajt člana, Dodaj na listu prijatelja), ili u sam Profil člana koji se otvori iz tog menija. Ali, i bilo kakva pretraga po uploaderu bi za mene lično završila posao. Hvala na odgovoru. Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 17:10 |
|
NeštA poput onog š'o ima na podnapisima...odavno!!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 18:03 |
|
Ne znam, šta?
|
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 19:49 |
|
Da li je ova tema greškom zaključana? http://forum.titlovi.com/profil-clana-titlovi_t46085.html Naime, vidim da je Darije u zadnjem postu teme postavio pitanje, pa hteo sam samo da dodam ovu sliku:
da objasnim na šta sam konkretno mislio obzirom da sam ja bio započeo tu temu. Inače, ako je tema zaključana namerno iz bilo kojih razloga može i da se skloni, a ako je greška u pitanju čisto sam eto hteo da dodam tu sliku. Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
|
|
![]() |
|
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 23:42 |
|
I Ja sam se baš zaprepastiJo...upita, pa zaključa...sigurno je greška!! p.s. baš ovo š'o snajp iscrt'o, s tim što ima dve opcije "Svi titlovi ovog korisnika" i "Svi autorski titlovi ovog korisnika" Ažurirao Dibidus41 - 14.Veljaca/Feb.2012 u 23:44 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2012 u 02:52 |
|
Kolega Snajp, shvatio sam i prvi put i videću šta se dâ uraditi.
|
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2012 u 03:17 |
|
Nisam ni sumnjao u to, znam da mnogo bolje poznaješ forum od mene, i to je više bilo konkretizovanje onog na šta mislim zbog ostalih članova koji bi eventualno pročitali post (u krajnjem je nebitno, došla mi je poruka, napravio sam one slike, pa kad sam hteo da postujem video sam da je zaključana tema). U svakom slučaju, kao i uvek - lagano i opušteno, rešiće se ovako ili onako. Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |