Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dvd player do 60 eura
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dvd player do 60 eura

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zwonko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zwonko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dvd player do 60 eura
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 13:00
Molim za pomoc pri odabiru kupovine dvd playera koji moze citati divx formate, xvid itd. a da pri tom mogu titlove na divx formatima podesavati (velicinu, poziciju...). Ono sto mi je od svega najbitnije je da player ima usb 2.0 konekciju koja omogucava da filmove mogu gledati i sa fleske a da film ne zastajkuje to jest secka, jer se to desava pogotovu kod usb 1.0 protoka. Imam informaciju da je clan ovog foruma (movie master) detaljno pisao o ovoj temi ali ne mogu da nadjem. Pozdrav Zvonko
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 13:53
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 14:01
Za te pare neki Philips sa usb-om, ali neki sa ove stranice , jer ovaj dečko pravi firmvere sa opcijom odabira veličine i boje titla.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 14:05
To je bio i moj izbor (DVP3360).
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 14:29

Onda da dam bolji link sa većim izborom modela.

Na vrh
Zwonko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zwonko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 17:00
Zahvaljujem se na pomoci. Pozdrav Zvonko
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 17:11
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Onda da dam bolji link sa većim izborom modela.

Bobiska, svaka ti dala (koju pitaš Big smile) za ovu adresu.
Momak je fenomenalno odradio firmware za DVP 3350/58.
Mučim se već godinu i jače da nađem update, bez rezultata.
Njegov update je uglavnom u vezi DivX titla koji sada ima položaj
pri dnu slike (LCD, 16:9), veliki font i bela slova sa crnim okvirom.

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2012 u 19:31
Ne daj Bože što ti majka misli, daj Bože što ti Movie Master misli. 
Na vrh
Zwonko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zwonko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 18:10
U medjuvremenu sam nabavio  philipsov dvd plejer Dvp 3520. Jednom recju odusevljen sam. Usb je 2.0 hi speed ultra rapide. Svaki od ovih naziva mu stvarno i pripada jer bez problema cita cak i video fajlove preko 1 gigabajta sto mnogi dvd ne mogu ni preko diska. Naziv titla ne mora da bude isti kao naziv divixa i cita sve sto sam mu ubacio bar do sada. Istina nisam ga probao sa mkv formatom jer ga trenutno i nemam ali najcesce se susrecem sa divx i tu nema problema. E sad nesto sto ce mozda zvucati sokantno ali razlog sto kasnim sa mojim utiscima je to sto sam cekao da mi posalju drugi primerak dvd-a jer sam prvi vratio kao reklamaciju. Problem nije bio do dvd-a vec do moje nepaznje. I na forumu sam negde procitao da treba biti pazljiv kada se vrsi upgrade firmwera jer moze da padne sistem. To mi se upravo desilo i to nehoticno jer prilikom probanja fleske preko usb-a dvd je prepoznao upgrade fajl koji mi se nalazio na flesci i ja sam mislivsi da pokrecem film pokrenuo upgrade. Sta se desilo ne znam ali posle minut samo je nestala slika i dvd vise nije bio u funkciji. Ovi iz tehnomanije su bili stvarno fer i uvazili moje objasnjenje i poslali su mi drugi. E sad kad bi mi neko rekao sta se desilo jer sta da sam stvarno hteo da uradim upgrade isto bi mi se desilo. Ja pretpostavljam da je problem bio sto mi je upgrade fajl bio u rar formatu i nisam ga otvorio ili je mozda stvar u necem drugom neznam ali stvarno je neophodno uraditi upgrade zbog mogucnosti promene velicine fonta titla koji je fabricki ipak positan. Eto mozda je malo preopsirno ali mozda ce nekome koristiti. Zahvaljujem svima koji su mi pomogli da dodjem do ovog sjajnog uredjaja. Pozdrav Zvonko
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 18:25

Da ti ne bih pisao sve ispočetka pročitaj temu koju sam linkovao, tu imaš sve fore, fazone i uputstva koja važe i za tvoj uređaj, samo kod skidanja firmvera obrati pažnju da odgovara za tvoj model.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?178148-DVD-DivX-player-Philips-DVP-3260-DVP-5990

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 18:35
Ne vjerujem da je do zipanog (raranog) fajla. Prije bi player javio nešto tipa "invalid file" nego da se "raspadne" zbog zipanog fajla. Fajlovi sa VB6ROCOD-ove stranice rade bez greške, samo treba pratiti upute.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 20:39
Ne bi trebalo da dvd urdjaj da pokrene zipovane/rarovane fajlove, nije to problem (osim ako su dosli na ludu ideju da ubace UnRar u njega da raspakuje u kojem bi slucaju na usb/hdd kasnije imao raspakirane fajlove).

Pazljivo sledi upute za upgrade, i preporuka je da ides preko CD-a, ne preko ubs za upgrade.

Ažurirao prijatel-MKD - 17.Veljaca/Feb.2012 u 20:41
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Zwonko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zwonko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2012 u 10:40
Hvala svima, probacu jos jednom pa sta bude. Pozdrav 
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 22:01
Evo i mene da se priključim raspravi. Netom sam radio upgrade firmwarea na danas kupljenom Philipsu 3111. 199 kuna u Technomarketu. Sve OK osim što mi je trebalo 45 minuta da vratim poklopac na daljinskom nakon što sam umetnuo baterije. Pokazatelj "preciznosti" izrade, ne baš obećavajući početak. No dobro, provjerim kako vrti diskove, CD/DVD, R/RW, DivX/DVD, plus/minus formate, srt/sub, sve radi bez greške. Titlovi na DivX-ima solidne veličine, čžš su tu, itd.
I onda odoh kod VB6ROCODa, pokupim fiemware za moj model, provjerim da li JESTE baš to moj model, raspakiram zipanu arhivu, 5 BIN fajlova, svaki u svojoj mapi, izaberem onaj koji je namjenjen za East Europe Code Page (svi su namjenjeni za taj model ali rade poboljšanja samo za određene jezike), snimim na CD, umetnem u player, ovaj prepozna upgrade, kliknem na Play, ladica se zatvori, postupak nadogradnje počne, ladica se otvori, DVD se ugasi (u uputstvu se kaže kako će biti tako 3-5 minuta i da će se sam upaliti), ja čekam, čekam, čekam... I nakon pola sata shvatim da mi je uzaludno i da mu povratka među žive više nema. Provjerio sam još jednom da li sam skinuo pravi firmware, da li sam pravilno izvršio sve radnje i nema greške - osim mrtvog Philipsa. Ima li netko ikakvu ideju ili iskustvo može li se nekako uređaj resetirati ili bilo što drugo da se pokrene? Neću propasti za 200 kunića ali mi je baš krivo jer ne vidim nigdje svoju grešku a čini mi se da čovjek koji radi te nadogradnje je vrlo ozbiljno pristipio svome poslu. Ili sam ja baš ubo prstom u...?
Hvala unaprijed na mogućim sugestijama. Malo sam vršljao po mreži ali nisam pronašao ništa suvislo.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 22:54
Vrati se u dućan i reci "Upalio sam ga dva-tri puta i to je to. Više ne radi.".

Druga verzija je da šalješ mail na VB6ROCOD-ov forum.

Jesi li probao ovdje?
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2012 u 23:53

Sad` gledam šta si sve mogao da zezneš prilikom prženja diska:

- File System: ISO 9660 + Joliet
- File name length : max11 chars = 8+3 (Level 1)
- Mode : 2/XA
- Character set : ISO 9660 (ISO normal CD-ROM)
- No Multi Session
- Write Speed : Low
- Recording Method: Track At Once
Note: The extracted files should not be placed in a folder on the disc but just in the top level directory (root).
3. Finalize the disc. (The application may do this automatically.)

Zašto nisi to uradio sa flash stickom, kada je mnogo jednostavnije i sigurnije? Možda će da vaskrsne ako probaš naknadno flashom. Isključi iz struje, ubodi flash stick spremljen po uputstvu za flashovanje i uključi u struju. Male šanse, ali možda upali.

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 08:09
Da, najbolje bi mi bilo da ga vratim u trgovinu i pravim se lud, nadam se da nitko od djelatnika nije na forumu. Ako još imaju taj player na lageru, radi se o starijem modelu. Philipsove stranice sam proučio i prije kupovine a bogami i poslije neuspješne nadogradnje ali ne daju nikakve savjete vezane uz moj problem. 3111 model nema USB utor jer se radi o (valjda) najjeftinijem Philipsovom modelu. Inače, uređaj sam preporučio jednom starijem bračnom paru, čuo sam da su Philipsi OK, nije puno novaca, može se nadograditi firmware da se povećaju titlovi kod DivX-a (penzići malo slabije vide pa im je to super) i sve u svemu činio se odličnim izborom. Pa rekoh, dajte da vam ja to još malo dodatno sredim i poboljšam. Njima ne trebaju mogućnosti USB-a pa se i nisam odlučio za nekakav skuplji model koji ga ima. Inače, radio sam već 6-7 nadogradnji firmwarea za različite playere - Sony, kojekakve No Name, kod svoga Pioneer-a, i uvijek je sve prošlo bez problerma. Dobro sam proučio preporuku za prženje CD-a i znam što pojedina stavka znači i tako sam i napravio. Sve u svemu, hvala na savjetima. Ako ništa drugo, barem će moj primjer nekome biti pouka da bude ipak oprezan i dva puta razmisli ako će probati flašati Philipsove playere. Na VB6ROCOD-ovoj stranici vidim da ipak nisam jedini ali tko zna u čemu su i drugi pogriješili. Ako i jesu i ako se ne radi ipak o neispravno urađenom BIN fajlu. Vrag će ga znati. Hvala još jednom.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 10:29
Da, onda ti ostaje samo da probaš to da središ garancijom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.