Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nominacije za Oskara 2012.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nominacije za Oskara 2012.

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
czbg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj czbg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:28
svi  moguci  oscari  za  war  horse , pravi  film koji vredi,prvi posle  plesa  sa vukovima....da li mislite da spielberg  ne zna svoj posao......kako neko  moze  the artist  da  zove  retro???  retro , sta i  kako,bruka ako taj film dobije makar i jednog oscara....
Na vrh
svetlanalane View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2012 u 11:32
Pošto sam od svih, za sad, odgledala samo The Iron Lady, mogu vam reći da je film toliko bled, prazan i, ako izuzmemo glumu Meryl Streep, ne vredi ni pišljiva boba.
U svakom slučaju, zna se kasnije koji od svih, nominovanih od strane američke Akademije ili ne, postaju hitovi ili odlaze u zaborav.
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
Na vrh
saleranca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj saleranca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2012 u 09:51
slažem se da je spilberg veliki majstor režije - nema tog žanra u kome se nije isprobao i postigao uspeh.retki su takvi reditelji-da naprave film koji je u isto vreme i komercijalan i vredan.
spilberg je pravi čarobnjak filmske umetnosti,pa i ,,ratni konj,, je film tipičan za spilbergovu dušu.
sjajan film.ali bez glumačkih ostvarenja.ne verujem da će dobiti oskara za najbolji film,mada to priželjkujem.
mislim da će film ,,the help,,odneti oskarai za najbolji film i barem za jednu od ženskih uloga.akademija takvvu vrstu filma nagradjuje - a help je zaista mnogo dobar.

Na vrh
saleranca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj saleranca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2012 u 09:56
,,gvozdena dama,, je totalni promašaj u svakom pogledu.čak ni velika meril strip nije tu ništa uradila - slaba i neuverljiva.margaret tačer je politički bila - ajkula.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2012 u 23:52
Ma Spielberg
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 15:46

Best Motion Picture of the Year

WINNER

The Artist (2011): Thomas Langmann

Best Performance by an Actor in a Leading Role

WINNER

Jean Dujardin for The Artist (2011)

Best Performance by an Actress in a Leading Role

WINNER

Meryl Streep for The Iron Lady (2011)

Best Performance by an Actor in a Supporting Role

WINNER

Christopher Plummer for Beginners (2010)

Best Performance by an Actress in a Supporting Role

WINNER

Octavia Spencer for The Help (2011)

Best Achievement in Directing

WINNER

Michel Hazanavicius for The Artist (2011)

Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen

WINNER

Midnight in Paris (2011): Woody Allen

Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published

WINNER

The Descendants (2011): Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash

Best Animated Feature Film of the Year

WINNER

Rango (2011): Gore Verbinski

Best Foreign Language Film of the Year

WINNER

A Separation (2011): Asghar Farhadi(Iran)

Best Achievement in Cinematography

WINNER

Hugo (2011/II): Robert Richardson

Best Achievement in Editing

WINNER

The Girl with the Dragon Tattoo (2011): Angus Wall, Kirk Baxter

Best Achievement in Art Direction

WINNER

Hugo (2011/II): Dante Ferretti, Francesca Lo Schiavo

Best Achievement in Costume Design

WINNER

The Artist (2011): Mark Bridges

Best Achievement in Makeup

WINNER

The Iron Lady (2011): Mark Coulier, J. Roy Helland

Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score

WINNER

The Artist (2011): Ludovic Bource

Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song

WINNER

The Muppets (2011): Bret McKenzie("Man or Muppet")

Best Achievement in Sound Mixing

WINNER

Hugo (2011/II): Tom Fleischman, John Midgley

Best Achievement in Sound Editing

WINNER

Hugo (2011/II): Philip Stockton, Eugene Gearty

Best Achievement in Visual Effects

WINNER

Hugo (2011/II): Robert Legato, Joss Williams, Ben Grossmann, Alex Henning

Best Documentary, Features

WINNER

Undefeated (2011): Daniel Lindsay, T.J. Martin, Rich Middlemas

Best Documentary, Short Subjects

WINNER

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 15:49
Krivo mi je što nije Vajola osvojila Oskara umesto Meril, ali ekstra što je Oktavija osvojila, ekstra je bila u toj ulozi Clap A Hugo, Artist i A separation moram što pre da odgledam... Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 15:54
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Krivo mi je što nije Vajola osvojila Oskara umesto Meril, ali ekstra što je Oktavija osvojila, ekstra je bila u toj ulozi Clap A Hugo, Artist i A separation moram što pre da odgledam... Smile

Razvod moraš, a Huga baš i ne... Ja nikako da se nakanim za tog ArtistuLOL
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 16:22
Očekivano. Artist pokupio glavne nagrade, Hugo tehničke. Meril Strip i nagrada za montažu su me iznenadili.

Nagrada za Artist ima smisla, buduci da se bavi filmom, odnosom prema filmu i zbog toga sto je omaž nekadašnjoj kinematografiji. Nadam se da će podstaći bar jedan dio publike da pogleda neki drugi nijemi film, jer izgleda da sve više tonu u zaborav. Uz to, Artist je zaista kvalitetno urađen.

Mislim da nisu smjeli izostaviti Trirovu Melanholiju i Nikolsov Take Shelter. Ovo za Melanholiju je vjerovatno u vezi sa onim kanskim incidentom, ali Take Shelter koji me je u svakom pogledu oborio sa nogu da ne dobije nijednu nominaciju, čak ni Majkl Šenon koji je odigrao vrhunsku ulogu... Separation je definitivno zaslužio stečeno priznanje, i rekao bih da je to i glavna poruka ovogodišnje dodjele. Poruka o predrasudama, o politici i ratu, zbog kojih je umjetnost marginalizovana.

Zanimljiva mi je povezanost između nekih filmova: Artist i Hugo koji se bave korijenima filmske umjetnosti, naslovi Tree of Life i Descendants, Hugo i Midnight in Paris koji su smješteni u Parizu... Spomenuo bih i Jessicu Chastain koja je prošle godine glumila u 6, 7 filmova, od kojih sam je gledao u filmovima The Help, Take Shelter i Tree of Life.

Bez obzira na to koliko se žalili kako se danas u Americi više ne snimaju dobri filmovi, mislim da bar možemo iz Alenovog filma izvući poruku i pronaći kvalitetno novo, pri tome se uvijek vraćajući na bogatu prošlost.
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 17:37
HUGO JE ZA MENE POBEDNIK
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 18:57
meni se dopao Artist i mislim da je zasluzeno dobio oskara (bar kad se pogleda konkurencija)
i fino da je i Plummer konacno dobio statuetu
Na vrh
ilija666 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ilija666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2012 u 02:50

Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

HUGO JE ZA MENE POBEDNIK

+1

Holy Magic,Holy Life
Hail Crowley,Hail RAW
http://www.duhovnirazvoj.com/Tekstovi/Robert%20Anton%20Vilson.htm
Na vrh
combe veternik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj combe veternik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2012 u 23:32
trebali su i adzelinu da nominuju 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.