| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nominacije za Oskara 2012. |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
czbg
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2012 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:28 |
|
svi moguci oscari za war horse , pravi film koji vredi,prvi posle plesa sa vukovima....da li mislite da spielberg ne zna svoj posao......kako neko moze the artist da zove retro??? retro , sta i kako,bruka ako taj film dobije makar i jednog oscara....
|
|
![]() |
|
svetlanalane
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 05.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2012 u 11:32 |
|
Pošto sam od svih, za sad, odgledala samo The Iron Lady, mogu vam reći da je film toliko bled, prazan i, ako izuzmemo glumu Meryl Streep, ne vredi ni pišljiva boba.U svakom slučaju, zna se kasnije koji od svih, nominovanih od strane američke Akademije ili ne, postaju hitovi ili odlaze u zaborav.
|
|
|
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
|
|
![]() |
|
saleranca
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2012 u 09:51 |
|
slažem se da je spilberg veliki majstor režije - nema tog žanra u kome se nije isprobao i postigao uspeh.retki su takvi reditelji-da naprave film koji je u isto vreme i komercijalan i vredan.
spilberg je pravi čarobnjak filmske umetnosti,pa i ,,ratni konj,, je film tipičan za spilbergovu dušu. sjajan film.ali bez glumačkih ostvarenja.ne verujem da će dobiti oskara za najbolji film,mada to priželjkujem. mislim da će film ,,the help,,odneti oskarai za najbolji film i barem za jednu od ženskih uloga.akademija takvvu vrstu filma nagradjuje - a help je zaista mnogo dobar.
|
|
![]() |
|
saleranca
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2012 u 09:56 |
|
,,gvozdena dama,, je totalni promašaj u svakom pogledu.čak ni velika meril strip nije tu ništa uradila - slaba i neuverljiva.margaret tačer je politički bila - ajkula.
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2012 u 23:52 |
|
Ma Spielberg
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 15:46 |
Best Motion Picture of the YearWINNERThe Artist (2011): Thomas Langmann Best Performance by an Actor in a Leading RoleWINNERJean Dujardin for The Artist (2011) Best Performance by an Actress in a Leading RoleWINNERMeryl Streep for The Iron Lady (2011) Best Performance by an Actor in a Supporting RoleWINNERChristopher Plummer for Beginners (2010) Best Performance by an Actress in a Supporting RoleWINNEROctavia Spencer for The Help (2011) Best Achievement in DirectingWINNERMichel Hazanavicius for The Artist (2011) Best Writing, Screenplay Written Directly for the ScreenWINNERMidnight in Paris (2011): Woody Allen Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or PublishedWINNERThe Descendants (2011): Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash Best Animated Feature Film of the YearWINNERRango (2011): Gore Verbinski Best Foreign Language Film of the YearWINNERA Separation (2011): Asghar Farhadi(Iran) Best Achievement in CinematographyWINNERHugo (2011/II): Robert Richardson Best Achievement in EditingWINNERThe Girl with the Dragon Tattoo (2011): Angus Wall, Kirk Baxter Best Achievement in Art DirectionWINNERHugo (2011/II): Dante Ferretti, Francesca Lo Schiavo Best Achievement in Costume DesignWINNERThe Artist (2011): Mark Bridges Best Achievement in MakeupWINNERThe Iron Lady (2011): Mark Coulier, J. Roy Helland Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original ScoreWINNERThe Artist (2011): Ludovic Bource Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original SongWINNERThe Muppets (2011): Bret McKenzie("Man or Muppet") Best Achievement in Sound MixingWINNERHugo (2011/II): Tom Fleischman, John Midgley Best Achievement in Sound EditingWINNERHugo (2011/II): Philip Stockton, Eugene Gearty Best Achievement in Visual EffectsWINNERHugo (2011/II): Robert Legato, Joss Williams, Ben Grossmann, Alex Henning Best Documentary, FeaturesWINNERUndefeated (2011): Daniel Lindsay, T.J. Martin, Rich Middlemas Best Documentary, Short SubjectsWINNERSaving Face (2012): Daniel Junge, Sharmeen Obaid-Chinoy Best Short Film, AnimatedWINNERThe Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore (2011): William Joyce, Brandon Oldenburg Best Short Film, Live ActionWINNERThe Shore (2011): Terry George, Oorlagh George |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 15:49 |
|
Krivo mi je što nije Vajola osvojila Oskara umesto Meril, ali ekstra što je Oktavija osvojila, ekstra je bila u toj ulozi
A Hugo, Artist i A separation moram što pre da odgledam...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 15:54 |
Razvod moraš, a Huga baš i ne... Ja nikako da se nakanim za tog Artistu
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
morph.kuja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 16:22 |
|
Očekivano. Artist pokupio glavne nagrade, Hugo tehničke. Meril Strip i nagrada za montažu su me iznenadili.
Nagrada za Artist ima smisla, buduci da se bavi filmom, odnosom prema filmu i zbog toga sto je omaž nekadašnjoj kinematografiji. Nadam se da će podstaći bar jedan dio publike da pogleda neki drugi nijemi film, jer izgleda da sve više tonu u zaborav. Uz to, Artist je zaista kvalitetno urađen. Mislim da nisu smjeli izostaviti Trirovu Melanholiju i Nikolsov Take Shelter. Ovo za Melanholiju je vjerovatno u vezi sa onim kanskim incidentom, ali Take Shelter koji me je u svakom pogledu oborio sa nogu da ne dobije nijednu nominaciju, čak ni Majkl Šenon koji je odigrao vrhunsku ulogu... Separation je definitivno zaslužio stečeno priznanje, i rekao bih da je to i glavna poruka ovogodišnje dodjele. Poruka o predrasudama, o politici i ratu, zbog kojih je umjetnost marginalizovana. Zanimljiva mi je povezanost između nekih filmova: Artist i Hugo koji se bave korijenima filmske umjetnosti, naslovi Tree of Life i Descendants, Hugo i Midnight in Paris koji su smješteni u Parizu... Spomenuo bih i Jessicu Chastain koja je prošle godine glumila u 6, 7 filmova, od kojih sam je gledao u filmovima The Help, Take Shelter i Tree of Life. Bez obzira na to koliko se žalili kako se danas u Americi više ne snimaju dobri filmovi, mislim da bar možemo iz Alenovog filma izvući poruku i pronaći kvalitetno novo, pri tome se uvijek vraćajući na bogatu prošlost. |
|
|
E.H. |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 17:37 |
|
HUGO JE ZA MENE POBEDNIK
|
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 18:57 |
|
meni se dopao Artist i mislim da je zasluzeno dobio oskara (bar kad se pogleda konkurencija)
i fino da je i Plummer konacno dobio statuetu |
|
![]() |
|
ilija666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 10.Studeni/Nov.2005 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2012 u 02:50 |
|
+1 |
|
|
Holy Magic,Holy Life
Hail Crowley,Hail RAW http://www.duhovnirazvoj.com/Tekstovi/Robert%20Anton%20Vilson.htm |
|
![]() |
|
combe veternik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Srpanj/Jul.2012 Lokacija: novi sad Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2012 u 23:32 |
|
trebali su i adzelinu da nominuju
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |