Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Un monstre à Paris aka A Monster in Paris (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Un monstre à Paris aka A Monster in Paris (2011)

Un monstre à Paris

Un monstre à Paris (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

animirani, komedija, ljubavni, fantazija, glazba, avantura, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Bibo Bergeron

Scenarij:

Bibo Bergeron
, Stéphane Kazandjian

Glavne uloge:

Bob Balaban
  >  Pâté (voice)
Adam Goldberg
  >  Raoul (voice)
Paul Bandey
  >  Journalist (voice)
Paul Bandey
  >  Narrator
Paul Bandey
  >  Newsman
Paul Bandey
  >  Policeman
François Cluzet
  >  Le préfet Maynott (voice)
Sébastien Desjours
  >  Emile (voice)
Gad Elmaleh
  >  Raoul (voice)
Matthew Géczy
  >  Albert (voice)
Vanessa Paradis
  >  Lucille (voice)
Philippe Peythieu
  >  (voice)
Ludivine Sagnier
  >  Maud (voice)
Bruno Salomone
  >  Albert (voice)
David Gasman
  >  Clerk (voice)
Matthieu Chedid
  >  Francoeur (voice) (as -M-)
Jodi Forrest
  >  Madame Omelette (voice)
Julie Ferrier
  >  Madame Carlotta (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Un monstre à Paris aka A Monster in Paris (2011)
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 14:39

A Monster in Paris (2011)

komedija animirani avantura Francuska, 2011 
Režija: Bibo Bergeron
Scenarij: Bibo Bergeron
Uloge: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh, François Cluzet, Ludivine Sagnier

Slavni francuski animator i redatelj Bibo Bergeron ("Shark Tale", "The Road to El Dorado") donosi nam ovu fantastičnu priču o prijateljstvu čudovišta i šarmantne pjevačice.

Čarobni Pariz 1910. Dražesna Emile i živopisni izumitelj Raoul nađu se usred potjere za čudovištem koje terorizira građane Pariza. Zajedno sa zvijezdom pariškog cabareta Lucille, ekscentričnim znanstvenikom i njegovim neuhvatljivim majmunom, pokušat će spasiti u biti bezopasno i dobroćudno stvorenje od nemilosrdnog i ambicioznog šefa policije.

http://mojtv.hr

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2012 u 17:28

Thalia hvala za prevod dajsve

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2012 u 18:39
Prilagodio sam njen prevod za verziju: BDRip XViD-AYMO

fps: 23.976
Ako neko hoće, neka okači, pošto nisam merodavan da pregledam i ispravljam HRV titlove, pa zato iste i ne kačim, ali mogu da ga prilagodim ako ništa drugo. Tako da, neka neko kači ako želi.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Dragoljupce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragoljupce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 20:53
Thanks. ovo sam cuo da je dobar film
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2012 u 13:03

EuropaCorp Distribution (produkcijska kuća Lika Besona) stoji iza produkcije ovog lepog animiranog filma. Još uvek ne znam kada će biti u srpskim bioskopima ali u susednoj Hrvatskoj je već krenuo sa prikazavanjem. Režija je delo Erika Beržerona a glasove u francuskoj verziji filma su pozajmili poznata pevačica Vanesa Paradi i pevač Matje Šedid poznatiji kao “M”, koji su ujedno zaduženi za soundtrack filma.

Evo i spota pomenutih pevača, “La Seine” (naslov je igra reči, radi se o imenu reke koja protiče Parizom ali ujedno kada se pročita/čuje njen naziv može značiti i Scena ) ,pogledajte ga:

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.