Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa skidanjem prevoda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa skidanjem prevoda

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
drvukas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drvukas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2012 u 16:48
Pozdrav svima! 
Imam problem sa sledecim prevodom, a pise da samo administrator moze da to resi: 

http://titlovi.com/titlovi/m-dchen--m-dchen-2---loft-oder-liebe-aka-girls-on-top-2-12000/

Hvala unapred! :D
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2012 u 16:55
Originalno postovano od strane drvukas drvukas piše:

Pozdrav svima! 
Imam problem sa sledecim prevodom, a pise da samo administrator moze da to resi: 

http://titlovi.com/titlovi/m-dchen--m-dchen-2---loft-oder-liebe-aka-girls-on-top-2-12000/

Hvala unapred! :D

Skinuo sam i pregledao taj titl da vidim o čemu se radi - pa, da ga ne prepravljam i dostavljam u temi ispravke - to će ipak najbrže da reši neko od moderatora direktno. Kodiranje:

Ažurirao snajp - 29.Ožujak/Mar.2012 u 16:56
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
egzotic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj egzotic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2012 u 14:30
 Ja imam problem sa prevodom crtanog filma 'Maza i Lunja' (Lady and Tramp) svaki titl koji skinem je 'bolesan'Confused na primer: 'mozes je zadrzati za sebe' pise na sledeci nacin: moLJes je zadrLjati za sebe' e sad to LJ je cirilicom..a i Z ..z kao zena' se cesto oznacava u nekoj rijeci dje veze s vezom nema.....znaci zasto mi je svaki titl tako uvrnut??
Na vrh
dragan032 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan032 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2012 u 18:37
Ima uvrnutih prevoda, naiđe se na neki sa vremena na vreme. Instalirajte neki program za prevode u vaš računar, malo podesite isti, pa unesete uvrnut prevod u njega i onda sa Ctrl + R promenite probemlatične karaktere (slova ili znake), u odgovarajuće. I, tako jedan po jedan ... Ume to da potraje, ali bar će od uvrnutog prevoda biti neki manje uvrnut. A, koliko vidim, moraćete prvo da " osposobite " latinično pismo u vašem računaru, pre svega toga ...   
Na vrh
egzotic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj egzotic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 08:33
Hvala druze:)
Na vrh
drvukas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drvukas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 12:33
Ma ja ne mogu uopste da ga skinem. Izbaci mi ovo:

Duplicate headers received from server

The response from the server contained duplicate headers. This problem is generally the result of a misconfigured website or proxy. Only the website or proxy administrator can fix this issue.
Error 349 (net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_CONTENT_DISPOSITION): Multiple Content-Disposition headers received. This is disallowed to protect against HTTP response splitting attacks.

Jel mozes ti da mi posaljes file ako si ga vec skinuo, nije mi bitno sto ima ta cudna slova. Hvala unapred! :D
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 16:03
Skini ga preko Firefox-a ili Opere, to te z*** Chrome.
Na vrh
drvukas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drvukas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 21:34
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Skini ga preko Firefox-a ili Opere, to te z*** Chrome.

Ne znam kako mi to nije palo na pamet ranije, hvala za savet. Skinuo sam pomocu IE! Sve najbolje! :D :D :D
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 17:29
Ne znam do čega je, do mene ili servera, ne funkcionira uopće pretraga.

može li neko pomoči dok se to ne riješi da mi skine sve verzije za film "The Lady Vanishes (1938)", ja imam neusklađen titl, pa možda ima verzija koja odgovara. I uploada na neku stranicu (rapidshare, mediafire....).  hvala
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 19:38
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 22:07
hvala, maloprije sam pokušao ući preko G. Chroma i sve je radilo.

Kad sam ranije išao sa Mozzilom, kad ukucam nešto u pretragu, uopće mi se ne promijeni link, ostane samo "titlovi.com", umjesto takav kao u tebe. Pa provjerite da možda nešto nije u redu sa sajtom, iako je vjerovatno razlog ova moja sporoća neta.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 23:06
Samo sam upisao lady vanishes i odmah izasloWinkWink Firefox 10
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 23:27
kaskaš, kod mene je 11.0 Smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 23:46
Da ali imam razloge zasto ne update-ujem ffox, zeza me nekad za preveliki tekst za pm, ovako ova 10 mi je stabilna verzija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.