Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AcaNDr, sretan rođendan!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AcaNDr, sretan rođendan!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2011 u 22:29
Ljudi, ne znam šta da vam kažem. U poslednje vreme me nema baš na forumu, ali ekipa je uvek ekipa i puno vam se zahvaljujem Smile i puno vas volim lupatupalupatupalupatupalupatupa

Neću ponaosob da spominjem, ali neke čestitke su me dirnule Smile

Hvala još jednom i dogodine (pošto je smak sveta 21.12LOL) žurka za sva vremena Smile
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2011 u 22:34
Valjda ce te i ovo dirnuti LOL

happybirthday
cestitamo
titloviekipa

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2011 u 00:17
sve najbolje brate Smile
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2011 u 13:27
Sve najbolje!
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2011 u 01:49
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Najboljem Di-Džeju koga su radio-titlovi com. ikada imali, srećan rođendan i mnogo uspeha u daljem radu.

To oko DJ-a je malo diskutabilno... Gaca62 je tu, tvrdim, neprikosnoven, a ni moja malenkost nije baš za baciti. KST BGD rules!

Što se tiče čestitki, takođe i od mene.

Ažurirao srkis - 21.Prosinac/Dec.2011 u 01:52
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2011 u 07:17
hvala još jednom :)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2011 u 18:14
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Najboljem Di-Džeju koga su radio-titlovi com. ikada imali, srećan rođendan i mnogo uspeha u daljem radu.

To oko DJ-a je malo diskutabilno... Gaca62 je tu, tvrdim, neprikosnoven, a ni moja malenkost nije baš za baciti. KST BGD rules!

Što se tiče čestitki, takođe i od mene.

Srki, Taxi je lepo napisao "koga su radio-titlovi com. ikada imali" To ti je direktna uvreda za mene, ali stojički trpim LOL

Acane, pošto si nespamer, moram malo da ti spamujem rođendan LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2011 u 19:43
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2011 u 21:30
Srećan rožendan Dragane... sa malim zakašnjenjem grin
cestitamo
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.