| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ursul (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ursul (2011)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2011 u 15:05 |
|
Ursul (2011)
Žanr: Komedija Trajanje: 83 min Država: Rumunija Jezik: Rumunski Režija i scenario: Dan Chisu Uloge: Serban Pavlu ... Panduru Claudiu Bleont ... Marcelino Gabriel Spahiu ... Cicanica Mihai Constantin ... Celibataru' Magda Catone ... Cecilia U bukureštanskom cirkusu, novi mladi menadžer pokušava da reši finansijsku krizu tako što će prodati jedinog medveda(koji je star i uskoro treba da crkne) nemačkim lovcima. Ali ostatak osoblja se ne slaže sa idejom da se žrtvuje omiljena životinja, pa menadžer mora da ukrade medu i pobegne u planine na sastanak sa Nemcima. Počinje luda utrka. Prevod najavio jovadekab |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2011 u 22:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2023 u 18:12 |
|
Hvala na titlu!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2023 u 21:56 |
|
Totalan promasaj i fijasko. Sve deluje lazno, krajnje izvestaceno, usiljeno, izkonstruisano.Nema za mene nicega iole vrednog u filmu. Na zalost od mene cista jedinica. 1/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |