Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I need Audio Converter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I need Audio Converter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I need Audio Converter
    Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 19:31
Može li neko preporučiti neki konverter za glazbu koji zadržava originalni bitrate?

Svi ovi koje ja znam traže da ga ti sam odabereš, al' pošto ja imam neke albume u .m4a formatu u vbr kbps kvaliteti, ovo bi mi više pasalo.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 19:47
otvaras temu kao neki bot, pises naslov na engleskom, za malo da te suspendujemLOL

Ja dok sam bio na XP, koristio sam onaj Nero Wave editor za pretvaranje, editiranje mp3 fajlova i sl. Na sedmicu sam instalirao mp3DirectCut koji takodje odlicno obavlja posao i mislim da zadrzava isti bitrate, probaj.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 20:04
hvala, provjerit ću taj mp3.

moram vas malo istrzatiLOL

Ažurirao LEMONZOO - 03.Prosinac/Dec.2011 u 20:04
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 20:57
Probaj i ovo. Vrlo je zahvalan za rad i podržava gomilu formata, a ako mu neki kodek nedostaje,
skinuće ga sam sa neta. Besplatna verzija je potpuno funkcionalna a puna verzija se plaća, ali snaći ćeš se već Wink.

Ažurirao Movie Master - 03.Prosinac/Dec.2011 u 21:00
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 21:03
hvala filmski majstore.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 07:50
Probaj sa "Easy CD-DA Extractorom" (http://www.poikosoft.com/). Koristim ga već godinama i više sam nego zadovoljan, barem u dijelu koji ja koristim a to je uređivanje tagova i razne konverzije. Ima lokalizaciju na brdo jezika a probna verzija radi 30 dana. Sučelje je vrlo "friendly user" samim time rad jednostavan i brz. Vrijedi probati. Sretno! 
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 17:22
znam za  easy cd da... ni on nema šta treba. od ova gornja

mp3DirectCut služi samo za editiranje mp3 pjesama, ne može se čak ni uloadati neki drugi format
Switch Audio File Converter je konverter, ali kad hoćeš konvertirati treba otići na internet, a ja ga kući nemam... i usto nema opcija da zadrži bitrate, nego isto moraš birato.

stvarno mi nije jasno kako se nijedan programer nije sjetio ovo napraviti...

Zadoboljit ću se sa Easy CD-DA Extractorom

pozdrav
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 17:52
Ha, pa ako izvorni btirate je varijabilan, sta je tebi pa trazis koliki je btirate? Promenljiv je, nije isti za svali milisekund, ko da ti kaze koliki je, a?
Za obicno audio cd je 128, za net skidanje ti je 192, ali ako tamo gde si nasao tu muziku ti ne pise bitrate onda ti niko ne moze pomoci, osobno ako je to varijabilni bitrate.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 18:22
htio sam sačuvati svu kvalitetu, pošto svi ovi programi nude da uneseš ove standardne brojeve

(128 kbps, 160 kbps, 192 kbps... )

ja sam tražio nešto sa opcijom da se zadrži ista vrijednost, al nema veze. svakako je album od Adele, koja mi nije nešto specijalnoSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.