Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Piraterija: da li su joj dani odbrojani?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Piraterija: da li su joj dani odbrojani?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Sa'angreal View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:19

ako je tako kao sto ti kazes onda ne bi bilo mesta u zatvorima jer bi onda trebalo da pohapse pola Srbije zato sto u svojim stanovima ili kucama imaju 2 ili 3 nelagalno nabavljena filma.

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:41
Slažem se.Kod nas bi cijelu Hrvatsku trebali strpati u ćorku kada svaka kuća ima piratskih CD/DVD-a, jel nije tako?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:56

evo po Sarajevu su protjerali 90% uličnih prodavača piraterije...

nigdje nikoga prazni štandovi

sad će svi navaliti kod mene  kupci mislim

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 15:22
pa tako bi i trebalo: sve prodavce skloniti sa ulica a kupovinu obavljati preko telefona/mail-om po dogovoru 
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 16:12

PRVA HRVATSKO-SRPSKA DOSTAVA FILMOVA NA KUCNU ADRESU

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 16:20
A Mickey bi mogao da nam reze filmove na 2x.(ekspresno).Ali onda bi smo morali da mu pozajmimo i rezac, mada neznam da li bi pristao jer ima puno da uci za faks
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 22:29
predpostavljam pozajmljenom
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 22:50
da li je moguce da svaka tema koja se zapocne, zavrsi se na Mickey
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 10:57
da li je tacno kod vec spominjemo Severinu da postoji i verzija duza od 11 min.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 15:17

A sad malo da se uozbiljimo i da se vratimo temi.

Kod nas u Beogradu postoji dosta distributerskih kuca koje prodaju filmove i naravno svaka na svoj nacin se bori da da sto bolju ponudu video klubovima, a i pritom se bore protiv piraterije.E sad normalno bi bilo da nam prodaju nove filmove kako mi ne bi smo morali da nabavljamo pirate.Juce mi se najavio diler iz distributerske kuce Provision i rekao mi da imaju novu ponudu.U toj novoj ponudi DVD filmovi ce biti izmedju 200 i 250 dinara tj negde oko 8 evra i VHS filmovi isto toliko.I sad naravno ja ocekujem da ce im novi katalog za razliku od starog za koji su rekli da im dosta slabo ide biti bolji (od 43 filma samo bi se 17 mozda izdavalo).I tako on dodje i ponudi mi nov program.Naravno ocekujes sve nove filmove a kad ono od 6 VHS filmova koji svi zajedno a ne vredi ni toliko kostaju 1200 dinara nalazi se samo 1 ili 2 nova i to  Na sedmom nebu onaj novi sa Penelope Cruz i Charliz Steron a ovi ostali uzas.Cak su medju te filmove ubacili Autostoper i jos neke filmove od pre 10 i vise godina.A sto se tice DVD filmova to je posebna prica. Ako bi ih kupio po 200 tj 250 dinara a ima ih 6 morao bih za svaki od njih da kupim i 2 dodatne kopije, tako da bi me tih 6 filmova kostalo oko 4500 din (1evro-80dinara).E sad ima jos nesto:onda bi morao da potpisem ugovor o izdavanju tih filmova na 2 ili 3 nedelje sto znaci da ako za 10 dana izdam DVD filmove po ceni od 100 din sto znaci ako ih izdajem svaki dan i zaradaim na njima 1000 din onda moram od te sume da oduzmem onoliko koliko sam platio filmove znaci suma od 800 dinara i onda od te sume oduzmem pola i drugu polovinu uplatim njima na racun.A to moram da uradim samo pod uslovom ako za te 3 nedelje otplatim te filmove sto znaci naravno  da ih nikad necu ni otplatiti s obzirom na to koje filmove i dobijam.Ostale distributerske kuce su jos gore npr. Tuck umesto da nam prodaje nove filmove oni nam uvaljuju serijal filmova Clinta Eastewooda (sve njegove stare filmove).

da zakjlucim:umesto da se distributerske kuce bore protiv piraterije i pomognu nama koji imamo video klubove sa boljim i novijim filmovima oni nam prodaju one stare koje nove generacije nikad nece ni gledati i tako pospesuju pirateriju.

Hvala bogu na pirateriji jer da je nema ja neznam kako bi mi i opstali

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 15:39
nemoj me zasmejavati
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 15:50
sto je najore od svega mislim da sam cuo da postoji neko udruzenje video klubova ali kao i da ne postoji nikad se nisu ni jedanput zbog ovakvih a i zbog nekih drugih stavi oglasavali u javnosti.Mada mislim da ne zastupaju misljenja video klubova vec drzave jer i oni sad se secam od ranije zastupaju borbu protiv piraterije
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 18:38
to bi bilo super ali mi mozemo da kupujemo samo one filmove koje se izdaju na teritoriji SICG.Ako bih kupio recimo original film iz Hrvatske i izdavao ga u svom klubu to bi onda bio piratski film jer ne bih imao licencu da ga izdajem i ako je to original. 
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 22:33
Mada da smo sada u EU ja bih mogao da kupujem originale iz bilo koje zemlje i da ih izdajem u video klubu
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 23:41

koliko sam shvatio kod vas u Hrvatskoj piraterija nije kao kod nas u Srbiji, zar niko ne prodaje filmove na ulici, i zar se u video klubovima  se ne izdaju takvi filmovi?

Ažurirao mmdjordjevic
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 09:47

Pa onda nije ni cudo sta vas u Hrvatskoj ne pominju zbog piraterije.Pa kako onda kupujete filmove

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 01:25
Bas kao sto sam ranije i rekao juce je na berzi u zajednickoj akciji policije,zandarmerije i sudskih organa izvrsena racija i pohapseno je desetak manjih prodavaca filmova a u skladu sa tek donetim zakonom najavili su i poseban odred za "satiranje" piraterije.Tako da mislim da ce u narednim danima pa i nedeljama biti vrlo tesko nabavljati filmove, dok god se stvari malo ne stisaju.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 22:31
Znaci prema najnovijim saznanjima oko 10 ljudi je uhapseno u nedelju i tek danas su pusteni znaci posle 2 dana i zaplenjeno je oko 15000 diskova.
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 22:54
Originalno postovano od strane mmdjordjevic mmdjordjevic piše:

Pa onda nije ni cudo sta vas u Hrvatskoj ne pominju zbog piraterije.Pa kako onda kupujete filmove

ja ne kupujem; skidam ili razmjenjujem

Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 09:42
pa to je za sada i najsigurnije
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.