| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dragons: Gift of the Night Fury (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dragons: Gift of the Night Fury (2011)Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 02:05 |
|
Dragons: Gift of the Night Fury (2011) ![]() http://www.imdb.com/title/tt2065968/ Režija: Tom Owens Scenarij: Adam F. Goldberg Žanr: Animirani, Avanturistički, Obiteljski Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 22 min Jay Baruchel ... Hiccup Horrendous Haddock III (voice) Gerard Butler ... Stoick the Vast (voice) Craig Ferguson ... Gobber the Belch (voice) America Ferrera ... Astrid Hofferson (voice) Jonah Hill ... Snotlout (voice) T.J. Miller ... Tuffnut (voice) Christopher Mintz-Plasse ... Fishlegs (voice) Kristen Wiig ... Ruffnut (voice) U vikinškom selu Berku u kojem sada svi uživaju u novom savezu sa zmajevima, u toku su pripreme za zimski praznik Snoggletog. Blagdanski duh je jako narušen kada svi zmajevi osim Bezubog odlete bez ikakvog objašnjenja. Cijeli grad očekuje od Štucka da sazna gdje su svi zmajevi otišli, te nova pustolovina započinje... prevod uradila mirha TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |