Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prijedlog za dodatnu ikonicu pored titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prijedlog za dodatnu ikonicu pored titla

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:55
dosta ti je njih u divx 5. naprimjer aXXo je pola filmova stavljao u njega a pola u xvid. Iako danas svi rade u xvidu.

to možeš vidjeti ako klikneš desnim mišem na video i MediaInfo (ko ima K-Lite codec~Media player classic).

Naprimjer ja na Hard disku imam više od pola avi videa, a da nisu xvid. navjiše mi ih je u divx 3

Ažurirao LEMONZOO - 27.Studeni/Nov.2011 u 18:56
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 19:10
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

dosta ti je njih u divx 5. naprimjer aXXo je pola filmova stavljao u njega a pola u xvid. Iako danas svi rade u xvidu.

Da, ali axxo nije istovremeno isti film "obradio" u 2 različita kodeka, ili je jedno ili drugo... Tako da kada piše dvdrip-axxo za određeni film, to je to...

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 19:32
DivX codec izašao iz mode prije 100 godina, a posebno Div3. To su oni zrnasti filmovi gdje je veličina piksela ravna teletu Dead Većina tih filmova se sada može naći, ako ne u h264 onda barem u xvid codecu. Ne znam kad sam posljednji put vidio Div5, a kamoli Div3 codec LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 19:44
Ma ljudi, lepo vam Nikola kaže da se dogovorite, ne da se svađate.
Dobro, trebaju vam ikonice za (HI),  Extended i Director's Cut. Predložite
gde bi trebalo da stoje (nemojte samo pored autorske, oblačića i zastavice).
Ja predlažem da stoje na početku ili ispred polja za release, eventualno
odmah posle naziva titla a ispred oznake za broj CD-a. Razmislite da li vam odgovara
ili predložite nešto smisleno, da imamo o čemu da se dogovaramo.

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 20:07
Moje mišljenje je da ako već hoćete da uvedete ovu opciju to ne bude u vidu ikonice, već da se prilikom uploada titla izabere, kao i sezona, epizoda i sl.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 20:26
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Moje mišljenje je da ako već hoćete da uvedete ovu opciju to ne bude u vidu ikonice, već da se prilikom uploada titla izabere, kao i sezona, epizoda i sl.

Pa to sam i ja kontao. Kad uploaduješ titl, čekiraš ga ako je DC ili EXTENDED ili HI i dobiješ ikonicu pored titla. Ideja Movie Mastera je dobra ako se to može uraditi. Da takve ikonice stoje iza naslova filma, prije broja CD-ova.
What can change the nature of a man?

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 01:24
Ovo je skroz suvišno (i EE i HI), piše u rls polju (koga zanima i uopšte zna šta je to). Mene bi više obradovao IMDB link, da ne moram copy/paste, plus pre toga novi tab za IMDB...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 02:01

Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Ovo je skroz suvišno (i EE i HI), piše u rls polju (koga zanima i uopšte zna šta je to). Mene bi više obradovao IMDB link, da ne moram copy/paste, plus pre toga novi tab za IMDB...

Nije, nije suvišno, ima tu nešto...

Koristi Firefox, označi naslov filma i godinu, desni klik - search Google... i eto ti IMDB linka.

Za Operu, kopiraš naslov filma i godinu, paste u Google i eto opet IMDB linka.

Ali slažem se i za IMDB link u vidu ikone, ne može da škodi, a što ne škodi znači da koristi.

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 21:27
Osvježavam temu, ovo se izgleda zaboravilo. Znači trebaju ikone za Extendedi Hearing Impared.

pozdrav
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2012 u 17:01
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Osvježavam temu, ovo se izgleda zaboravilo. Znači trebaju ikone za Extendedi Hearing Impared.

pozdrav

+1
Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2012 u 20:21
Nije losa fora da, kad otvoris stranicu titla, ima pored 
ikonica koja usmerava ka svim titlovima za taj film.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2012 u 22:52
Originalno postovano od strane Greška Greška piše:

Nije losa fora da, kad otvoris stranicu titla, ima pored 
ikonica koja usmerava ka svim titlovima za taj film.

Bice i to, svi titlovi ovog clana, svi ostali titlovi za ovaj film....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.