Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Step Brothers (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Step Brothers (2008)

Step Brothers

Step Brothers (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Luda braća

Godina:

2008

Žanr:

komedija

Trajanje:

98 min

Režija:

Adam McKay

Scenarij:

John C. Reilly
, Will Ferrell
, Adam McKay

Glavne uloge:

John C. Reilly
  >  Dale Doback
Will Ferrell
  >  Brennan Huff
Adam Scott
  >  Derek
Mary Steenburgen
  >  Nancy Huff
Wayne Federman
  >  Blind Man
Richard Jenkins
  >  Dr. Robert Doback
Shira Piven
  >  Nurse
Andrea Savage
  >  Denise
Kathryn Hahn
  >  Alice
Lurie Poston
  >  Tommy
Seth Morris
  >  Doctor
Lili Rose McKay
  >  7-Year-Old Girl (as Lili McKay)
Travis T. Flory
  >  Redheaded Kid
Logan Manus
  >  Chris Gardoki
Elizabeth Yozamp
  >  Tiffany

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Step Brothers (2008)
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 20:37

Step Brothers (2008) - IMDb

Naslov originala: Step Brothers

Žanr:
komedija

Trajanje: 105'

Godina izdanja:
2008.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer: Columbia Pictures/Blitz film i video

Uloge: Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Adam Scott

Režija: Adam McKay

Scenario: Will Ferrell, Adam McKay

Producent/i: Chrisann Verges

Dvojica razmaženih muškaraca odbijaju odrasti i pokušavaju se prilagoditi novom, zajedničkom životu.

Brennan Huff (Will Ferrell) i Dale Doback (John C. Reilly) dvojica su lijenih 40-godišnjaka koje sudbina iznenada spoji kada se njihovi samohrani roditelji odluče vjenčati. Njihova početna antipatija i bijesni ispadi koji slijede prisile njihove roditelje da im daju konačni ultimatum - vrijeme je da nađu posao i konačno se osamostale! Will Ferrell i John C. Reilly ponovo su zajedno nakon uspjeha njihovog posljednjeg zajedničkog filma, 'Talladega Nights'

Prevodi

http://www.filmski.net

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2020 u 23:12
Nedavno sam jednog poznanika priupitao da mi preporuči neku komediju, ali da bude malo drugačija od uobičajanih. Čitaj: od onih na koje se ne nasmijem ni jednom.

E sad, kod nas zbog ovog sranja od korone kafići nisu radili. Kod vas ne znam kako je bilo.
Kad su konačno opet otvorili nedavno i kad sam došao, dobio kavu, mlatarao sam rukama pun veselja par sekundi ko malo dijete kad vidi čokoladu kojom će se namjerno umrljati oko usta i naživcirati majku po stoti put.
Ta namjerna blesavoća da izmamim osmijeh i društva a i konobara je trajala par sekundi, ne valja začina preko načina kažu naši stari.

I predloži on meni ovo, mislim, ajd, nisam gledao, možda je dobar.

Kad šta. Dva lika u svojim 40tim, možda i 50tim, glume da su - bebe koje su jedan tren vesele jer su se maločas posrale u pelenu, a onda kmeče jer pelenu treba neko i promijeniti.
Kako je meni društvo dopustilo par sekundi ludosti i kako se jesu nasmijali na moj "štos", ja sam filmu dopustio skoro sat vremena da me pokuša nasmijati.
Nije uspjelo = Uninstall.

Dno dna.
Gledati isključivo ako ste još uvijek u fazi "toliko nevjerojatno glupo da je smiješno".
U suprotnom zaboraviti da postoji.

Ažurirao JoxerTM - 26.Svibanj/May.2020 u 23:17
Na vrh
brglljez View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brglljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 13:05
vrhunska komedija. ismijavanje ljudskoj gluposti, lijenosti, slijepoj ambiciji itd. ukratko većini ljudskih mana. pogledam jednom godišnje sigurno i uvijek se dobro nasmijem. ova dvojica su tu legla ko u kalup.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,492 sekundi.