Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Steven Tyler bez zuba i s licem punim modrica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Steven Tyler bez zuba i s licem punim modrica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Steven Tyler bez zuba i s licem punim modrica
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 18:04

Frontman popularne grupe Aerosmith, 63-godišnji Steven Tyler negirao je navode da je pao u hotelu u Paragvaju jer je bio drogiran. Naime, glazbenik tvrdi kako je u potpunosti bio trijezan.

- Ušao sam u kupaonicu  kao Baryshnikov (baletan), a izašao kao Leon Spinks (bokser) - našalio se Tyler na svoj račun i nezgodu te dodao kako se jednostavno onesvijestio, a kada se probudio nije uopće znao gdje se nalazi ni što se dogodilo. Sada sam dobro, ali osjetim kako me još malo boli - kazao je.

Zbog povreda koje je Tyler zadobio, grupa Aerosmith je zakazani koncert u Paragvaju morala pomaknuti za jedan dan.

Koncert je uspješno održan, a Tyler, koji je za vrijeme koncerta nosio uglavnom sunčane naočale, izjavio je i kako nije samo povrijedio jako lice nego je srušio sve rekorde posjećenosti koncerta u spomenutoj zemlji.

http://mojtv.hr

Ažurirao Rea - 28.Listopad/Oct.2011 u 18:06

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 20:36
Kao da ga je poplava izbacila
Na vrh
Vlada_011 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vlada_011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 23:27
On nije bio strejt ni kad se rodio  LOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.