| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Steven Tyler bez zuba i s licem punim modrica |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Steven Tyler bez zuba i s licem punim modricaObjavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 18:04 |
|
Frontman popularne grupe Aerosmith, 63-godišnji Steven Tyler negirao je navode da je pao u hotelu u Paragvaju jer je bio drogiran. Naime, glazbenik tvrdi kako je u potpunosti bio trijezan. - Ušao sam u kupaonicu kao Baryshnikov (baletan), a izašao kao Leon Spinks (bokser) - našalio se Tyler na svoj račun i nezgodu te dodao kako se jednostavno onesvijestio, a kada se probudio nije uopće znao gdje se nalazi ni što se dogodilo. Sada sam dobro, ali osjetim kako me još malo boli - kazao je. Zbog povreda koje je Tyler zadobio, grupa Aerosmith je zakazani koncert u Paragvaju morala pomaknuti za jedan dan. Koncert je uspješno održan, a Tyler, koji je za vrijeme koncerta nosio uglavnom sunčane naočale, izjavio je i kako nije samo povrijedio jako lice nego je srušio sve rekorde posjećenosti koncerta u spomenutoj zemlji. http://mojtv.hr Ažurirao Rea - 28.Listopad/Oct.2011 u 18:06 |
|
|
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 20:36 |
|
Kao da ga je poplava izbacila
|
|
![]() |
|
Vlada_011
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2011 u 23:27 |
|
On nije bio strejt ni kad se rodio
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |