| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Remember the Night (1940) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Remember the Night (1940)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2011 u 02:33 |
|
Remember the Night (1940)
http://www.imdb.com/title/tt0032981/
Režija: Mitchell Leisen
Li Leander biva uhapšena zbog krade u jednoj zlatari. Na suđenju branilac
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2023 u 23:00 |
|
Barbaru Stanwyck u paru sa Fred MacMurray-em ćemo verovatno uvek pamtiti po noir klasiku "Double Indemnity" iako su snimili više filmova zajedno. Međutim, Remember the Night ima nešto nevine lepote tih starih holivudskih romansi, kako zbog njihove harizme, toliko i zbog scenarija starog barda Prestona Sturgesa, sve zajedno čineći ovo prosto lepim, prazničnim klasikom.
Priča je ovo o tužitelju koji se zbližava sa šarmantnom lopužicom u doba Božića, sa čime drugim do ljubavi koja im se dešava i oboje menja na svoj način. Biće tu svega, od sudske zavrzlame, elegantnog kluba, preko drumova Pensilvanije, krave koja se ne da pomusti, bekstva od zakona, porodičnog doma u prazničnoj noći, robije koja možda čeka, sve potaman kako i priliči filmu koji je istovremeno zabavan i topao. Naravno, 80+ godina nije malo vremena, što-šta je danas drugačije u ljudima i filmovima, nekome će ponešto u ovome filmu biti daleko, no može biti da je upravo to ono što ga, eto, meni, šta ću, čini zanimljivim i da, lepim.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |