| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
3.5" Front Panel PCI-E To USB 3.0 + Card Reader |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72035 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 3.5" Front Panel PCI-E To USB 3.0 + Card ReaderObjavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 16:08 |
|
Radi se o uređaju koji sam pronašao na eBayu. Veličine je Floppy diska i ima na sebi 4 USB 3.0 porta + čitač kartica. Zanimljiv je zato što se može spojiti na matične ploče koje nemaju USB 3.0 portove ili USB 3.0 konektor. Cijena mu je oko 25 funti. Sviđa mi se zato jer se instalira na prednju stranu jer koja je svrha uzeti eksterni HDD sa USB 3.0 priključkom ako svaki put pri spajanju moram tražiti konektor sa zadnje strane? Osim toga, kompatibilan je sa svim USB 2.0 i USB 1.0 uređajima.
U paketu se nalaze uređaj, instalacijski CD, upute i vijci. ![]() Usporedba sa Floppyjem. ![]() Spaja se na matičnu ploču na PCI-E konektor i na USB 2.0 konektor. Osim toga, potrebno ga je spojiti i na napajanje preko standardnog konektora. ![]() Ovako izgleda kad je spojeno. ![]() Nakon paljenja kompjutera započinje instalacija drivera. ![]() Pokreće se instalacijski CD. ![]() Ovako to izgleda nakon instalacije. 4 USB 3.0 porta + čitač kartica. ![]() Diskovi, čitači, stickovi... ![]() Ovako to izgleda što se tiče brzine pisanja. Isti fajl sam prebacio na USB 2.0 stick, USB 2.0 eksterni HDD i USB 3.0 eksterni HDD. Prije prebacivanja sam formatirao USB stick i stari eksterni HDD da budu potpuno prazni. USB 2.0 stick - 246 sekunda. ![]() Eksterni HDD - 72 sekunde. ![]() Novo čudo tehnike, WD 500GB USB 3.0 - 15 sekundi! ![]() ![]() Ažurirao iromafia111 - 22.Prosinac/Dec.2016 u 21:24 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 16:58 |
|
Iro bog te video, pa ti imaš ovde celu abecedu!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72035 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 17:54 |
|
Pitaj Čudaka da postavi svoju sliku. Abeceda, azbuka, brojevi i kineski znakovi.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 18:04 |
|
Kako se vi snalazite, voleo bih da znam...
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 19:27 |
|
hvala za ovo iro, bas sam hteo da trazim nesto ovakvo, jer kao sto rece, bolje napred da imas usb prikljucak za hard diskove i slicne stvari nego iza da trazis koji je 2.0 a koji onaj sporiji. Super, nego reci jel brze ide kopiranje/prepoznavanje novih uredjaja kad prikljucis nesto na usb 3.0 ?
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 20:08 |
|
Još mi nije stigao USB 3.0 stick. Javit ću kad dođe.
Što se 2.0 stickova tiče, puno brže ih "pročita". Ažurirao iromafia111 - 06.Listopad/Oct.2011 u 20:09 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2011 u 20:15 |
|
aha, sto znaci usb 2.0 hard diskovi ce raditi brze, hvala.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 16:26 |
|
Kao što sam obećao, napravio sam usporedni test prebacivanja podataka. Rezultati ubačeni u prvi post.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 17:00 |
|
Bas sam juce pogledao, meni sa kompjutera na external usb 2.0 WD prebacuje sa 22-24mb/s a ovde vidim ide 27.7, sto je brze, a sa 3.0 90mb/s
Koliko te kostalo sve i isporuka?
Ažurirao icemaher - 29.Prosinac/Dec.2011 u 17:01 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 17:16 |
|
Disk sam nabavio za 525 kn (oko 70€) u Zagrebu (Links). Bio je na akciji (sa 750 na 525 kn, 100€ na 70€). Na eBayu sam pronašao isti takav za nekih 65 funti. Pojavio se neki Kinez koji prodaje diskove od 2 i 3 TB za 50-60 funti, ali mi je malo sumljiv. Kad mu pogledaš u profil vidiš da je do sada prodavao samo kravate! Tu mi nešto smrdi.
![]() Što se brzina tiče, na USB sticku nije prelazila 3,75 MB/sec, na starom disku je krenulo sa 100 MB/sec pa je pala na 25, a ovo čudo siše kao industrijski usisavač. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 17:41 |
|
Vi`š kako vam se EU bliži? Posle svih poplava koje su sjebale proizvodnju diskova, kod vas spušta cenu takvog diska za 30%. Kod nas divljaju, disk od 2 TB koji sam bukvalno dan pred krizu platio 65 ojra, sada je 130. Užas. Nego, što ne dokupiš i neki interni hdd, šta ćeš s tom jadom od 550 GB? 5 blue rayeva i pun si. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 19:04 |
|
Nisu na akciji.
![]() Iskreno, ovo je prije izuzetak koji potvrđuje pravilo nego nekakvi "europski maniri". Bilo me strah uopće pitati zašto je na akciji. Daj disk, evo ti lova, hvala i doviđenja. ![]() Jučer sam bio u jednom velikom shopping centru i uvjerio se u to. Eksterni USB 2.0 disk od 500 giga košta 568 kn "na akciji". Interni diskovi od 2 TB koji su prije godinu dana bili oko 500-600 kn (65-80€) sada se kreću 1000-1500 kn (130-200€). Nema ih ni na eBayu. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 19:34 |
|
Znači kao i ovde...da tek planiraš da kupiš taj koji si već uzeo, sigurno bih te odvraćao ubeđujući te da je Kinez, lažnjak, prevara, šitara...za te pare. Ćuti i pevaj, prošao si fenomenalno |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 19:46 |
|
Jednom su me zaj
bali na eBayu i nikad više. Brzo učim. ![]() BTW, današnja cijena: ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 20:07 |
|
znaci svuda su skupi hard diskovi 100eura za 500gb, cccc. Ovde su 500gb 3.5" 70-80eura.
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 20:13 |
|
Pazi današnju cenu...šta, popust jedan dan, wtf? Neko se negde preračunao ili omanuo na tastaturi kod pravljenja kalkulacije za popust, odmah mi je bilo prejeftino. Da si znao da uzmeš više, pa na Kupindo, Limundo ili kako je to već kod vas.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 20:27 |
|
Mislim da je akcija bila ovaj tjedan prije Božića ili tako nešto. Uglavnom, dobro sam prošao.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |