| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Marley & Me: The Puppy Years (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Marley & Me: The Puppy Years (2011)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 11:58 |
|
Marley & Me: The Puppy Years (2011) Režija: Michael Damian Scenario: Janeen Damian, Michael Damian Žanr: Komedija, Porodični Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: SAD: 86 min Travis Turner ... Bodi Grogan Ova porodična komedija se potpuno razlikuje od prvog dela filma. Iznenađujuće, posle priče o radosti i tuzi zajedničkog života čoveka i psa, ova vesela komedija sa štenetom koje govori prati avanture dečaka i malog psa koji se sreću pukom slučajnošću. Dečak koji slučajno dobija na čuvanje ono što je oduvek želeo, uprkos protivljenju majke, ne želi da se odrekne društva malog nevaljalog psa. I tako avanture počinju. bobiska Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2011 u 13:44 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 15:18 |
|
Hvala bobiska na prevodu.
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |