| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BLADE TRINITY |
Odgovori
|
| Korisnik | |
stiv
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Netherlands Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BLADE TRINITYObjavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 15:49 |
|
Dali neke zna gde mogu skinuti film ,sa bittorrentom,BLADE TRINITY ali DA BUDE SA ZVUKOM!!!
ja sem vec skidao nekoliko filmova i svi su skoro uspeli ali nijedan nema ton. Molim vas za pomoc. HVALA PUNO!! |
|
|
Theres A Monster Outside Of My Window! Can I Have A Glass Of Water?
|
|
![]() |
|
Jonnzy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Srpanj/Jul.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 304 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 16:42 |
|
istaliraj program mirc /namisti postavke + tool - options -dcc - ignore - stavi postavke ignore only i iskljuci
turn ignore back on in otidi na stranicu http://packetnews.com/ utipkaj u tražilicu blade xvid imas polje /pack/ klikni na broj desnom tipkom i prekopiraj naredbu tipa /ctcp IME xdcc send #broj paketa nakon toga klikni na odabrani broj u mircu ce ti se otvoriti odbrani kanal paste-aj tu naredbu i čekaj da pocme skidat skida na vecini kanala max brzinom /ja imam dsl 386-64 i skida mi 40 KB-s / |
|
|
__________________ |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |