| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DivX/DVD Player KISS DP-1000,slim line |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Birdflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 97 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DivX/DVD Player KISS DP-1000,slim lineObjavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 03:00 |
|
što mislite o ovom uređaju? Cijena mu je oko 800 kn,što fakat nije puno. sam mi nije jasno da li prihvaća titlove(hoću reći,da li to malo čudo tehnike prihvaća srt. ili sub. titlove ili iste moram prije lijepit na film?)
hvala.
|
|
![]() |
|
nidzom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 196 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2005 u 08:59 |
|
PRIHVACA SVE SRT. i SUB. TITLOVE. IMA I 10/100 ETHERNET MREZU TAKO DA I NEMORAS UBACIVATI CD-OVE NEGO IH LEPO SMESTIS NA KOMP I POKAZES PLEJERU GDE SE TO NALAZI PREKO JEDNOG MALOG PROGRAMA I ONDA IH UCITAVAS PREKO PLEJERA U UDOBNOJ FOTELJI ISPRED TELEVIZORA. U Z I V A N C I J A 1 ! ! ! P.S. NE VALJA TI ANKETA. NEMA DA I NE NEGO SAMO ODGOVOR, ODGOVOR! |
|
![]() |
|
Birdflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 97 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:53 |
|
sTari,kupio sam danas pleyer koji sam naveo u naslovu topica.Spojio sam ga sa scartom u tv,i u početku je sve funkcioniralo kako treba.Čitao je dvd,divx,sve !Odjednom je samo prestao očitavat diskove,i kad stisnem setup,nemogu se "šetat po njemu",daljinski mi samo funkcionira "eject disk"....
molim hitnu pomoć!
HVALA |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |